Kunststof kozijn

Kunststof kozijnen Groningen

Ben jij op zoek naar kunststof kozijnen en woon je in Groningen of in de omgeving ervan? Het Kozijnenhuis levert in heel Groningen alle mogelijke soorten kunststof kozijnen inclusief bijbehorende accessoires. Onze kozijnen worden in heel Groningen geplaatst.

Kies de kozijnen die bij jou passen

Kunststof kozijnen

Aluminium kozijnen

Meer informatie

Wil jij meer weten over onze kunststof kozijnen? Bekijk dan onze pagina met meer informatie.

Naar kunststof kozijnen
Kunststof kozijn

Kozijnen advies op maat?

Wil jij gratis advies aan huis? Eén van onze adviseur komt graag vrijblijvend bij je langs om jouw mogelijkheden in kaart te brengen.

Adviesgesprek aanvragen Budgetplanner online

Hoge kwaliteit kozijnen plaatsen in Groningen

Wij leveren uitsluitend materialen van de allerhoogste kwaliteit, het zal je verbazen hoe mooi kunststof kozijnen eruit kunnen zien. Schüco is hiervoor onze vaste leverancier. Dat is een Duits bedrijf met jarenlange voorsprong in de kunststoftechniek. Wil je kunststof kozijnen laten monteren in Groningen, dan zijn wij graag jouw adviseur. We komen dan ook graag bij je langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op locatie in Groningen. Tijdens dit gesprek kunnen we jouw wensen en de huidige situatie in kaart brengen. We brengen voorbeelden mee zodat we kunnen laten zien welke oplossingen we voor jouw woning te bieden hebben.

Besparen op stookkosten door plaatsing van kunststof kozijnen

Gas is duur, ook in Groningen. Dus besparen op de gasrekening levert snel veel geld op. Eén van de beste manieren om te besparen op de stookkosten is door nieuwe kozijnen te laten plaatsen. Daarbij wordt direct HR++ glas gemonteerd. Dat is belangrijk, want door hoog rendement beglazing te gebruiken zorg je voor behoud van warmte. Dat komt omdat de beglazing doorgaans een relatief grote oppervlakte beslaat. Die grote oppervlakte moet dan ook goed geïsoleerd worden. Als je dat doet, kun je jaarlijks veel geld besparen op de energierekening!

Subsidie voor kunststof kozijnen in Groningen

Voor inwoners van Groningen is het nu extra interessant om kunststof kozijnen te laten monteren. Als je namelijk voldoet aan bepaalde eisen, dan kom je in aanmerking voor subsidie op jouw nieuwe kunststof kozijnen. En op de beglazing. Voorwaarde is wel dat je minimaal twee isolerende maatregelen neemt. Je kunt er meer over lezen op de website van de RVO.

In de provincie Groningen zijn ook diverse schadevergoedingen en subsidies waar je mogelijk gebruik van kunt maken.

Meer dan alleen kunststof kozijnen

Het Kozijnenhuis levert niet alleen kunststof kozijnen. Wij kunnen, als je dat wilt, jouw gehele woning voorzien van nieuwe kunststof materialen. Een greep uit ons assortiment:

Zoals je kunt zien kun je bij ons terecht voor meer dan alleen nieuwe kozijnen. Wij hebben al vele jaren ervaring (ook in Groningen) en kunnen je daardoor van perfect advies voorzien. We denken graag met je mee. Leg ons je probleem of wens voor, en wij kijken graag voor jou naar de mooiste oplossing.

Zelf kunststof kozijnen monteren

Normaal gesproken zorgen wij voor het totaalpakket. Dat wil zeggen: advies, inmeten, bestellen, leveren en monteren. Er zijn echter mensen die graag zelf de kozijnen willen monteren. Als jij dit ook wilt, geef dat dan aan. Wij kunnen dan jouw kozijnen leveren zonder ze te monteren.

Kunststof kozijnen kopen in Groningen

Er zijn verschillende leveranciers waar je kunststof kozijnen kunt kopen. De één nog goedkoper dan de ander. Maar vraag jezelf eens af of de prijs wel het belangrijkst is als je kunststof kozijnen overweegt. Want het ene kozijn is het andere niet. Er zit veel verschil in de kwaliteit van verschillende aanbieders. Vaak geldt: hoe goedkope, hoe minder je er van mag verwachten. Voor kozijnen is het volgens ons vooral belangrijk dat ze echt goed zijn. Ze moeten mooi zijn én blijven. Ze moeten goed isoleren. En bovenal: ze moeten goed gemonteerd worden. Laat je daarom niet gek maken door aanbiedingen of laagste prijsgaranties. Bedenk goed dat jouw nieuwe kozijnen lang mee moeten gaan en zorg daarom dat áls je kunststof kozijnen gaat kopen, deze van de beste kwaliteit zijn.
We vertellen je graag meer over kwaliteitsverschillen, en we leggen je ook graag uit waarom wij uitsluitend Schüco kozijnen leveren.

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Het Kozijnenhuis is een betrouwbare partner. Wij leveren onze kunststof kozijnen in Groningen met 15 jaar garantie. We werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers zodat wij een eerlijke prijs kunnen aanbieden, waarbij we niet hoeven in te leveren op kwaliteit. Bij ons geldt afspraak is afspraak, we komen dan ook altijd onze afspraken na.
Onze kunststof kozijnen zijn van het merk Schüco. Dat is een Duitse leverancier met jaren voorsprong in kunststof deuren en kozijnen. Dit zijn niet de allergoedkoopste maar wel de allerbeste. Hierdoor zullen wij nooit de allerlaagste prijs kunnen aanbieden, maar volgens onze visie gaat kwaliteit boven prijs. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. Maak eens een afspraak met onze adviseur, dan vertellen we er graag meer over!

Bekijk voor losse elementen ook onze speciale andere pagina’s

Ons werkgebied

Wij werken in de Noordelijke provincies van Nederland. Dit zijn Groningen, Friesland en Drenthe. Wij komen onder andere in Groningen, Winschoten, Drachten, HoogezandLeekStadskanaalVeendamAppingedam en Delfzijl.