Kunststof kozijn

Kunststof kozijnen Drenthe

Ben jij woonachtig in Drenthe en op zoek naar een betrouwbare leverancier van kunststof kozijnen? Dan ben je aan het juiste adres bij het Kozijnenhuis! Wij leveren kunststof kozijnen in heel Drenthe van de hoogste kwaliteit!

Kies de kozijnen die bij jou passen

Kunststof kozijnen

Aluminium kozijnen

Meer informatie

Wil jij meer weten over onze kunststof kozijnen? Bekijk dan onze pagina met meer informatie.

Naar kunststof kozijnen
Kunststof kozijn

Kozijnen advies op maat?

Wil jij gratis advies aan huis? Eén van onze adviseur komt graag vrijblijvend bij je langs om jouw mogelijkheden in kaart te brengen.

Adviesgesprek aanvragen Budgetplanner online

Kunststof kozijnen kopen in Drenthe

Wanneer je in Drenthe naar leveranciers van kunststof kozijnen zoekt, zul je merken dat er veel aanbieders zijn. Waar moet je op letten voordat je tot aanschaf overgaat? Er zijn een paar belangrijke aspecten. Allereerst is het belangrijk om te weten dat er veel verschil zit in kunststof kozijnen van verschillende fabrikanten. Goedkopere varianten hebben minder isolerende kamers. Daardoor verlies je te veel warmte aan de buitenlucht. Ook de kunststof delen kunnen van kwaliteit verschillen. Soms wordt er gebruik gemaakt van weekmakers. Dat doet men om het kunststof soepel te maken. Nadeel daarvan is dat weekmakers op den duur een gele kleur geven aan het kunststof. Verder is de wijze van monteren nog een punt van aandacht. Hierbij is belangrijk dat de kozijnen perfecte aansluiting hebben met de muren. Dit ter voorkoming van tocht en koudebruggen.

Zit er subsidie op kunststof kozijnen in Drenthe?

Ja! Inwoners van Drenthe kunnen in aanmerking komen voor een aantrekkelijke subsidie als zij kunststof kozijnen laten plaatsen in hun woning. Om hiervoor in aanmerking te kunnen komen moet aan enkele voorwaarden worden voldaan. Het is bijvoorbeeld nodig om meer dan één isolerende maatregel te nemen. Een andere voorwaarde is dat de werkzaamheden door een aannemer worden uitgevoerd. Je mag de klussen dus niet zelf doen. Er zijn nog enkele voorwaarden, je leest er alles over op de website van RVO. Hier staat ook vermeld of er nog budget over is voor het lopende jaar.

Hoeveel onderhoud is er nodig?

Als je nu houten kozijnen hebt, dan ben je eraan gewend dat die regelmatig geschilderd moeten worden. Met kunststof kozijnen is dat verleden tijd! De nieuwe kozijnen maak je even schoon als je de ramen lapt, en dan zien ze er weer als nieuw uit. Het reinigen gebeurt met een zachte doek en een emmertje lauwwarm water. Meer heb je niet nodig. Ook in Drenthe kan het dus eenvoudig zijn om je kozijnen netjes te houden.

Ons werkgebied

Wij werken in de Noordelijke provincies van Nederland. Dit zijn Groningen, Friesland en Drenthe. Wij komen onder andere in Groningen, Winschoten, Drachten, Hoogezand, EmmenLeekStadskanaalVeendamAppingedam en Delfzijl.

Welke onderdelen van mijn woning kunnen door kunststof vervangen worden?

Nu je weet dat je aan kunststof nauwelijks onderhoud hoeft te plegen, zul je vast willen weten of je nog meer houten delen kunt vervangen door kunststof. Daarmee kun je immers een hoop onderhoud uitsparen. Bovendien heeft kuststof nauwelijks last van felle zon, dus het blijft veel langer mooi. Gelukkig kun je meer vervangen dan alleen kozijnen. Denk hierbij aan

  • Kunststof gevelbekleding
  • Dakkapel renovatie (bekleding van de kapel vervangen)
  • Kunststof deuren
  • Schuifpuien
  • We kunnen zelfs bijpassende zonwering of raamdecoratie leveren

Liever zelf monteren?

Af en toe krijgen we de vraag of wij ook alleen de levering van de kozijnen kunnen verzorgen en de montage achterwege laten. Men wil soms de montage zelf doen. Of dit samen aanpakken met andere handige mensen in Drenthe. Hoewel wij het liefst het gehele proces van inmeten tot montage verzorgen, is het ook mogelijk om de montage niet door ons te laten uitvoeren. Vraag onze adviseur hoeveel korting je kunt verdienen door zelf te monteren. Let hierbij wel op dat de montage een specialistisch en secuur karwei is. Als je dit nog nooit zelf hebt gedaan raden wij aan om ons de montage te laten doen.

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Het Kozijnenhuis is een betrouwbare partner. Wij leveren onze kunststof kozijnen in Drenthe met 15 jaar garantie. We werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers zodat wij een eerlijke prijs kunnen aanbieden, waarbij we niet hoeven in te leveren op kwaliteit. Bij ons geldt afspraak is afspraak, we komen dan ook altijd onze afspraken na.
Onze kunststof kozijnen zijn van het merk Schüco. Dat is een Duitse leverancier met jaren voorsprong in kunststof deuren en kozijnen. Dit zijn niet de allergoedkoopste maar wel de allerbeste. Hierdoor zullen wij niet altijd de allerlaagste prijs kunnen aanbieden, maar volgens onze visie gaat kwaliteit boven prijs. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. Maak eens een afspraak met onze adviseur, dan vertellen we er graag meer over!