Kunststof kozijnen Appingedam

Als jij in Appingedam woont en een betrouwbare leverancier zoekt voor kunststof kozijnen, dan is het Kozijnenhuis jou graag van dienst! Wij zijn onder andere actief in Appingedam en omgeving, dus wij kunnen jou perfect voorzien van kunststof kozijnen.

Kies de kozijnen die bij jou passen

Kunststof kozijnen

Aluminium kozijnen

Meer informatie

Wil jij meer weten over onze kunststof kozijnen? Bekijk dan onze pagina met meer informatie.

Naar kunststof kozijnen

Kozijnen advies op maat?

Wil jij gratis advies aan huis? Eén van onze adviseur komt graag vrijblijvend bij je langs om jouw mogelijkheden in kaart te brengen.

Adviesgesprek aanvragen Budgetplanner online

Subsidieregeling in Appingedam

Inwoners van Appingedam (gemeente Eemsdelta) kunnen in aanmerking komen voor subsidie op kunststof kozijnen. Voorwaarde is dan wel dat naast kunststof kozijnen (met HR++ beglazing) ook nog een andere isolerende maatregel wordt genomen. De website van RVO geeft meer informatie. Je kunt hier lezen welke budgetten nog beschikbaar zijn en waar je precies aan moet voldoen. De regelgeving is streng, maar prima haalbaar als je voor kwalitatieve materialen kiest. Wil je liever uitleg van een expert, dan kun je ook bij ons terecht. Wij kennen deze regelgeving en helpen je graag op weg.

Waar let je op als je kunststof kozijnen koopt?

Het belangrijkste is dat je kozijnen koopt die van hoge kwaliteit zijn. Hoge kwaliteit kenmerkt zich door veel isolerende kamers in het kozijnprofiel, geen toevoeging van weekmakers in het kunststof en een duurzame kleurfolie voor de afwerking (kleur vervaagt dan niet door zonlicht). Sommige aanbieders stunten met prijzen. De kozijnen voldoen dan niet aan de kenmerken van hoge kwaliteit. Een lage prijs klinkt leuk, maar je hebt er dan slechts een paar jaar plezier van. De isolerende werking is bovendien veel lager dus de terugverdientijd is veel langer. Informeer altijd naar bovenstaande kenmerken. Wij verkopen zelf uitsluitend kozijnen van de allerhoogste kwaliteit. Daar vertellen we je graag meer over tijdens een gratis adviesgesprek.

Ons werkgebied

Wij werken in de Noordelijke provincies van Nederland. Dit zijn Groningen, Friesland en Drenthe. Wij komen onder andere in Groningen, Winschoten, Drachten, HoogezandLeekStadskanaalVeendamAppingedam en Delfzijl.

Hoeveel onderhoud moet ik aan kunststof kozijnen uitvoeren?

Zeer weinig. Schilderen hoeft niet, dat scheelt al enorm veel. Het enige dat af en toe gebeuren moet is het reinigen van de kozijnen met een sopje en een zachte doek. Doe dit tegelijkertijd met het lappen van de ramen en dan zien ze er altijd uit als nieuw.

Kan ik mijn huidige zonwering behouden?

Dat kan zeker. Doordat de nieuwe kozijnen precies op de plek van de oude kozijnen komen, zal de oude zonwering weer perfect passen. Is de oude zonwering al op leeftijd en wil je liever nieuwe en bijpassende zonwering aanschaffen? Dan kunnen wij dat ook verzorgen. Vraag ons er naar en wij zullen je laten weten wat de mogelijkheden zijn.

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Het Kozijnenhuis is een betrouwbare partner. Wij leveren onze kunststof kozijnen in Appingedam met 15 jaar garantie. We werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers zodat wij een eerlijke prijs kunnen aanbieden, waarbij we niet hoeven in te leveren op kwaliteit. Bij ons geldt afspraak is afspraak, we komen dan ook altijd onze afspraken na.
Onze kunststof kozijnen zijn van Schüco. Dat is een Duitse leverancier met jaren voorsprong in kunststof deuren en kozijnen. Dit zijn niet de allergoedkoopste maar wel de allerbeste. Hierdoor zullen wij niet altijd de allerlaagste prijs kunnen aanbieden, maar volgens onze visie gaat kwaliteit boven prijs. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. Maak eens een afspraak met onze adviseur, dan vertellen we er graag meer over!