Kunststof gevelbekleding

Bij het Kozijnenhuis zijn we gespecialiseerd in kunststof gevelbekleding. We vervangen regelmatig houten gevelbekleding voor de kunststof variant, je behoudt hierdoor de authentieke uitstraling van de woning en minimaliseert het onderhoud. Dit is een duurzaam alternatief dat op geen enkele manier te onderscheiden is van houten panelen. Kunststof gevelbekleding wordt onder andere gebruikt voor (uiteraard) gevels, dakranden, boeidelen en dakkapellen

Keralit-gevelbekleding

Voordelen van kunststof gevelbekleding

Het is niet zonder reden dat wij erg enthousiast worden van kunststof gevelbekleding. Het biedt namelijk grote voordelen. Te beginnen bij het onderhoud. Het enige dat je aan onderhoud moet doen, is af en toe reinigen van de panelen. Meer niet! Nooit meer schilderen, dat spaart niet alleen een boel werk uit, maar ook geld. Vooral houten gevels aan de zuidkant van de woning zullen regelmatig geschilderd moeten worden. Met kunststof panelen is dat verleden tijd. We leveren kunststof gevelbekleding in bijna alle RAL kleuren. Je bestaande stijl en kleurkeuze kan dus waarschijnlijk worden overgenomen.
Andere voordelen zijn onder meer de garantie van 10 jaar, de verwachte levensduur is 25 tot 35 jaar, wat kunststof panelen tot een duurzaam product maakt. Onze panelen zijn zowel met als zonder houtnerf structuur leverbaar.

Kunststof gevelbekleding aanvragen

Wat kost gevelbekleding?

Heel wat factoren hebben een invloed op de prijs van gevelbekleding. Niet alleen het materiaal en de plaatsing, maar ook de garantie en de service na verkoop. Kom hier meer te weten over de prijs van gevelbekleding.

Ik wil graag advies op maat

Prijzen van kunststof gevelbekleding

Het antwoord op de vraag wat kunststof gevelbekleding kost is niet klip en klaar. Het hangt voor een groot deel af van de soort, de hoeveelheid en waar het gemonteerd dient te worden. Dat laatste is van belang omdat er mogelijk veel zaagwerk is. Als dat het geval is zal er bijvoorbeeld meer zaagafval zijn. Wij kijken altijd naar de situatie, zodat we een eerlijke prijs kunnen afgeven. We zorgen dat we niet te veel bestellen, dat maakt het voor jou alleen maar duur. Met onze handige budgetplanner kun je al een inschatting maken van de te verwachten kosten voor kunststof gevelbekleding, inclusief de montage.
Voor een goede en realistische offerte komen wij graag kosteloos en vrijblijvend bij je langs om een offerte uit te brengen. Hierin houden we rekening met al jouw wensen.

Gevelbekleding montage

Wij ontzorgen jou volledig. Je hoeft je niet druk te maken over bestellingen, leveringen of montage van de gevelbekleding. Wij zullen zorgen voor de bestelling bij de leverancier. Vervolgens zorgen wij dat alle materialen bij jou geleverd worden. Soms doen wij dit zelf, en soms doet de leverancier dit rechtstreeks. Dit overleggen we met jou.
Wij zorgen vervolgens ook dat er een afvalcontainer wordt geleverd waarin we de oude bekleding kunnen afvoeren. Wij zorgen ook voor de demontage van deze oude gevelbekleding. Vervolgens zullen wij de nieuwe kunststof panelen monteren en afwerken. Jullie hebben hier dus geen omkijken naar.

Kleuren en mogelijkheden

Wij leveren kunststof gevelbekleding van Vinyplus. Dat is een gerenommeerde leverancier die gespecialiseerd is in kunststof panelen. Zij hebben een hele handige gevel visualisator ontwikkeld waarin je zelf al kunt zien welke kleuren er mogelijk zijn en hoe dat staat. Kies een voorbeeldwoning die het meest op jouw huis lijkt, daarna kun je kiezen uit verschillende soorten panelen en alle mogelijke kleuren. Doorgaans zijn alle RAL kleuren beschikbaar.

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Het Kozijnenhuis is een betrouwbare partner. Wij leveren en monteren onze gevelbekleding met 10 jaar garantie. We werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers zodat wij een eerlijke prijs kunnen aanbieden, waarbij we niet hoeven in te leveren op kwaliteit. Bij ons geldt afspraak is afspraak, we komen dan ook altijd onze afspraken na.
Onze gevelbekleding komt van het merk Milin. Dat is een Nederlandse leverancier met jaren voorsprong in kunststof gevelbekleding. Deze panelen zijn niet de goedkoopste maar wel de allerbeste. Hierdoor zullen wij nooit de allerlaagste prijs kunnen aanbieden, maar volgens onze visie gaat kwaliteit boven prijs. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. Maak eens een afspraak met onze adviseur, dan vertellen we er graag meer over! Woon je in Groningen? Bekijk dan onze pagina over kunststof gevelbekleding in Groningen voor meer informatie.