Kozijnen

Ieder huis heeft kozijnen. Kozijnen hebben een grote invloed op de uitstraling en de isolatiewaarde van een woning. Het Kozijnenhuis is gespecialiseerd in het vervangen van alle soorten kozijnen. Dus ben jij op zoek naar een betrouwbare partij die jouw kozijnen vervangt? Dan ben je aan het juiste adres!

Kies de kozijnen die bij jou passen

Kunststof kozijnen

Aluminium kozijnen

100% maatwerk

Letterlijk ieder kozijn wordt, tot op de millimeter nauwkeurig, op maat gemaakt. Er is geen kozijn dat precies gelijk is aan een ander kozijn. Tijdens het inmeten wordt zeer nauwkeurig opgemeten wat de exacte afmetingen van het nieuwe kozijn moeten zijn. Hierdoor kunnen we bij de plaatsing zorgen dat het nieuwe kozijn perfect aansluit op de huidige situatie. En dat heeft weer als voordeel dat het een strak geheel wordt, als de klus klaar is.Ook het glas wordt exact op maat gemaakt voor ieder kozijn. Je kunt tevens kiezen welke soort glas je geplaatst wilt hebben. Moet dit dubbelglas zijn of liever triple glas? Wil je nog ramen open kunnen zetten of heb je er liever roosters in? Zo zie je maar, het gaat echt om maatwerk.

Kunststof Aluminium Hout
Isolatie
Zeer goed

Goed
3 Sterren icoon
Redelijk
Prijs
De meest voordelige keuze

De meest kostbare keuze
4 Sterren icoon
Duurder dan kunststof, goedkoper dan aluminium
Veiligheid
Inbraakveilig

Maximaal veilig

Inbraakveilig
Stijlen en kleuren
Uitgebreid gamma

Onbeperkte keuze

Uitgebreid gamma
Onderhoud
Weinig tot geen onderhoud

Weinig tot geen onderhoud

Regelmatig onderhoud
Meer informatie Meer informatie

Kunststof, aluminium of hout?


Zeer goed


Goed

Hout

3 Sterren icoon
Redelijk


De meest voordelige keuze


De meest kostbare keuze

Hout

3 Sterren icoon
Duurder dan kunststof, goedkoper dan aluminium


Inbraakveilig


Maximaal veilig

Hout

4 Sterren icoon
Inbraakveilig


Uitgebreid gamma

Onbeperkte keuze

Hout

4 Sterren icoon
Uitgebreid gamma

Weinig tot geen onderhoud

Weinig tot geen onderhoud

Hout

3 Sterren icoon
Regelmatig onderhoud

Raamdecoratie

Wil jij ook bijpassende raamdecoratie? Het zal perfect aansluiten bij jouw nieuwe kozijnen. We bieden vele soorten raamdecoratie aan.
Wij zorgen voor het inmeten, de levering en desgewenst ook de montage.

Meer informatie

Zonwering

Grote kans dat jouw oude zonwering niet meer mooi staat bij jouw nieuwe kozijnen. Of misschien heb je nu nog geen zonwering? Wij kunnen jouw woning van nieuwe zonwering voorzien die naadloos aansluit bij jouw nieuwe kozijnen.

Meer informatie

Horren

Heb jij vaak last van muggen of andere insecten in huis? Dan is het aan te raden om horren te nemen. Horren kunnen zowel bij jouw nieuwe ramen worden geleverd als ook bij nieuwe deuren. Wij zorgen dat ze perfect in de nieuwe kozijnen passen.

Meer informatie

Wat kosten kozijnen?

Heel wat factoren hebben een invloed op de prijs van uw ramen. Niet alleen het materiaal en de plaatsing, maar ook de garantie en de service na verkoop. Kom hier meer te weten over de prijs van uw nieuwe kozijnen.

Ik wil graag advies op maat

Houten kozijnen vervangen

Houten kozijnen hebben onderhoud nodig. Ze moeten regelmatig geschilderd worden om het hout te beschermen tegen binnendringend vocht. Als er vocht in het hout trekt, dan gaat dit hout op termijn rotten.Veel mensen vinden het onderhouden van kozijnen een kostbare aangelegenheid en het wil nog wel eens voorkomen dat het toch maar even wordt uitgesteld. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een alternatief, namelijk kunststof kozijnen. Die hebben geen echt onderhoud nodig, als je het kunststof af en toe even reinigt met wat water en een doek of spons, dan ziet het er weer uit als nieuw. Dat spaart een hoop schilderwerk uit en bovendien is het ook nog eens duurzaam, aangezien de levensduur van kunststof wel 50 tot 75 jaar is!

Pronkstuk: aluminium kozijnen

De nieuwste ontwikkelingen binnen de kozijnenindustrie zijn moderne aluminium kozijnen. Dat is speciaal voor mensen die op zoek zijn naar het mooist mogelijke eindresultaat. Bij veel hedendaagse woningen, die een industriële uitsraling hebben, geeft aluminuim nét dat beetje extra. Een ander voordeel is dat aluminium, in tegenstelling tot kunststof, gepoedercoat wordt. Dat is een soort verflaag. Hierdoor kun je uit nog veel meer kleuren en afwerkingen kiezen dan bij de kunststof variant.

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Wij zijn een betrouwbare partner. Wij leveren onze kozijnen met 15 jaar garantie. We werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers zodat wij een eerlijke prijs kunnen aanbieden, waarbij we niet hoeven in te leveren op kwaliteit. Bij ons geldt afspraak is afspraak, we komen dan ook altijd onze afspraken na. Onze kozijnen zijn van het merk Schüco, dat is een Duitse leverancier met jaren voorsprong in kunststof kozijnen. Dit zijn niet de goedkoopste maar wel de allerbeste. Hierdoor zullen wij niet altijd de allerlaagste prijs kunnen aanbieden, maar volgens onze visie gaat kwaliteit boven prijs. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. Maak eens een afspraak met onze adviseur, dan vertellen we er graag meer over!

Ons werkgebied

Wij werken in de Noordelijke provincies van Nederland. Dit zijn Groningen, Friesland en Drenthe. Wij komen onder andere in Groningen, Winschoten, Drachten, HoogezandLeekAppingedam, Assen en Delfzijl.