Aluminium deuren

Ben jij opzoek naar aluminium deuren voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject? Het Kozijnenhuis is gespecialiseerd in aluminium deuren en helpt je graag verder!

Aluminium deur
Strakke en moderne uitstraling

De voordelen van aluminium deuren

Of het een aluminium voordeur of een aluminium buitendeur wordt; met een aluminium deur van het Kozijnenhuis koopt u een sterke, stevige, perfect isolerende blikvanger. Lees hieronder de voordelen van een aluminium deur.

  • Duurzaam en vormvast
  • Licht en stevig
  • Veilig
  • Kleurvast en onderhoudsvriendelijk
  • 10 jaar garantie
Adviesgesprek aanvragen Direct offerte op maat

Kies jouw kleur

Onze deuren zijn leverbaar in heel veel kleuren. Veel mensen kiezen ervoor om hun huidige RAL kleur ook in de nieuwe kozijnen terug te laten komen. Anderen kiezen voor een nieuwe look. Onze kleuropties zijn zeer ruim en kleurvast.

Meer informatie

Hang- en sluitwerk

Goed hang- en sluitwerk is belangrijk. Enerzijds ter voorkoming van ongewenste gasten, anderzijds om een fijne, soepele bediening van ramen en deuren te hebben. Wij leveren kwaliteitsmateriaal van het merk Roto.

Meer informatie

Ventilatieroosters

Wil je jouw huis goed ventileren maar wil je niet altijd een raam openzetten? Dan bieden ventilatieroosters een uitkomst! Deze worden boven in het kozijn gemonteerd. Je kunt ze in trappen meer of minder openzetten.

Meer informatie

Voordelen van aluminium deuren

Veel mensen kennen deuren in twee varianten. Hout en kunststof. Maar deuren van aluminium zijn een stuk minder bekend. Dat is volledig ten onrechte. Deuren van aluminium zijn een echte blikvanger. Ze hebben een robuuste, statische uitstraling. Bij moderne bouwstijlen zijn dit type deuren echt een meerwaarde, en passen ze perfect in het totale plaatje. Aluminium deuren isoleren ook prima. Dat komt door de thermische onderbreking die aan de binnenzijde is aangebracht. Dit geldt ook voor de bijpassende aluminium kozijnen. Een ander voordeel is dat deze deuren een zeer lange levensduur hebben, terwijl ze weinig onderhoud nodig hebben.

Aluminium deuren prijzen

Het zou gemakkelijk zijn als we een kant en klare prijs konden noemen voor een aluminium deur. Dat gaat helaas niet zo gemakkelijk. Want wat voor soort deur wil je graag hebben? Met of zonder beglazing? Met of zonder brievenbussleuf? Met of zonder geïntegreerde scharnieren? Welke afwerking en wat voor kleuren zou je mooi vinden? Op deze en nog meer vragen moeten we dan eerst het antwoord weten. En soms hebben mensen wensen die écht niet mogelijk zijn. Dus om antwoord te kunnen geven op de vraag wat aluminium deuren kosten komen we liever kosteloos bij je langs voor een adviesgesprek. En dan kunnen we je een eerlijke prijs aanbieden waarin al jouw wensen zijn opgenomen.

Aluminium deuren montage

Hoe werkt de montage? Wij ontzorgen jou hier volledig in. Je hoeft je niet druk te maken over bestellingen, leveringen of montage van jouw nieuwe deuren. Wij zullen zorgen voor de bestelling bij de leverancier. Vervolgens zorgen wij dat alle materialen bij jou geleverd worden. Soms doen wij dit zelf, en soms doet de leverancier dit rechtstreeks. Dit overleggen we met jou.
Wij zorgen vervolgens ook dat er een afvalcontainer wordt geleverd waarin we de oude deuren en kozijnen kunnen afvoeren. Wij zorgen ook voor de demontage van deze oude deuren en kozijnen. Vervolgens zullen wij de nieuwe aluminium deuren monteren en afwerken. Jullie hebben hier dus geen omkijken naar.

Onderhoud

Veel onderhoud is niet nodig. Aluminium deuren vragen heel weinig onderhoud. Het enige dat je af en toe moet doen is het reinigen van de deuren en de kozijnen. Dat doe je eenvoudig met een doek of een zachte spons, in combinatie met een emmertje handwarm water.
Na de reiniging zien de deuren en kozijnen er weer uit als nieuw!

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Het Kozijnenhuis is een betrouwbare partner. Wij leveren onze deuren met 10 jaar garantie. We werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers zodat wij een eerlijke prijs kunnen aanbieden, waarbij we niet hoeven in te leveren op kwaliteit. Bij ons geldt afspraak is afspraak, we komen dan ook altijd onze afspraken na.
Onze deuren en kozijnen zijn van het merk Schüco. Dat is een Duitse leverancier met jaren voorsprong in aluminium deuren. Deze deuren zijn niet de allergoedkoopste maar wel de allerbeste. Hierdoor zullen wij niet altijd de allerlaagste prijs kunnen aanbieden, maar volgens onze visie gaat kwaliteit boven prijs. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. Maak eens een afspraak met onze adviseur, dan vertellen we er graag meer over!