Aluminium schuifpui

Zoek jij een echte blikvanger in de vorm van een aluminium schuifpui? Dan ben je bij het Kozijnenhuis aan het juiste adres! Wij zijn echte vakmensen en we helpen je graag bij de realisatie van jouw aluminium schuifpui.

Kiepschuifpui naar tuin
Strakke en moderne uitstraling

De voordelen van aluminium kozijnen

Of het een aluminium voordeur of een aluminium buitendeur wordt; met een aluminium deur van Kozijnenhuis koopt u een sterke, stevige, perfect isolerende blikvanger. Lees hieronder de voordelen van een aluminium deur.

  • Duurzaam en vormvast
  • Licht en stevig
  • Veilig
  • Kleurvast en onderhoudsvriendelijk
  • 10 jaar garantie
Adviesgesprek aanvragen Direct offerte op maat

Mogelijkheden in aluminium schuifpuien

Zoveel mensen, zoveel wensen. Wij kunnen bijna altijd voor alle mensen en wensen een mooie aluminium schuifpui leveren. Qua kleur en beglazing is vrijwel alles mogelijk. Aluminium wordt ge-poedercoat dus er is keuze uit alle RAL kleuren. Wat betreft de beglazing is er ook veel mogelijk. De standaard is HR++ dubbelglas. Houd je liever nóg meer warmte binnen en geluid buiten? Dan hebben we ook de mogelijkheid om jouw schuifpui van tripple glas te voorzien. Verder kun je nog kiezen voor een hefschuifpui of een kiepschuifpui. Met onze adviseur kom je samen altijd tot de perfecte oplossing voor jouw woonsituatie.

Aluminium schuifpui prijzen

We kunnen je niet zomaar vertellen wat een schuifpui van aluminium kost. Dat hangt namelijk af van een groot aantal variabelen. Hierin zijn onder andere inbegrepen: jouw wensen, de situatie en de gewenste afwerking. Je zult vast begrijpen dat een schuifpui van 2,5 meter goedkoper is dan een schuifpui van 4 meter. Ook de situatie waar de aluminium schuifpui geplaatst moet worden speelt een rol. Bij een nieuwbouwwoning is dit doorgaans voordeliger dan bij een renovatieproject. Dat komt onder andere doordat er dan een oude schuifpui verwijderd moet worden, wat weer tijd kost.

Onderhoud aan aluminium schuifpui

Aan een aluminium schuifpui hoef je niet veel onderhoud uit te voeren. Aangezien het vrij veel glas is zul je zo nu en dan de ramen moeten lappen. De deur en het kozijn kun je met een zachte spons en een emmertje lauwwarm water schoonmaken. Meer onderhoud is er niet nodig. Schilderwerk is verleden tijd. Dat is nog eens lekker genieten van een onderhoudsarme schuifpui!

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Het Kozijnenhuis is een betrouwbare partner. Wij leveren en monteren onze aluminium schuifpuien met 10 jaar garantie. We werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers zodat wij een eerlijke prijs kunnen aanbieden, waarbij we niet hoeven in te leveren op kwaliteit. Bij ons geldt afspraak is afspraak, we komen dan ook altijd onze afspraken na.
Onze aluminium schuifpuien zijn van het merk Schüco. Dat is een Duitse leverancier met jaren voorsprong in aluminium deuren en kozijnen. Deze schuifpuien zijn niet de allergoedkoopste maar wel de allerbeste. Hierdoor zullen wij nooit de allerlaagste prijs kunnen aanbieden, maar volgens onze visie gaat kwaliteit boven prijs. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. Maak eens een afspraak met onze adviseur, dan vertellen we er graag meer over!