Renovatie dakkapel

Is jouw dakkapel aan vernieuwing toe? Wil jij dat jouw dakkapel weer als nieuw oogt? Dan is een dakkapelrenovatie van Het Kozijnenhuis de ideale oplossing. Wij vernieuwen de bekleding en de kozijnen, het frame blijft ongewijzigd. Hiermee krijg je een nieuwe uitstraling en tegelijkertijd een goed geïsoleerde dakkapel.

renovatie-dakkapel

Dakkapelrenovatie, wat houdt dat in?

Bij het renoveren van een dakkapel wordt deze volledig gestript. We verwijderen de oude bekleding aan de buitenkant. Ook de kozijnen worden verwijderd. We zorgen dat de dakkapel wordt geïsoleerd en daarna monteren we nieuwe kunststof gevelbekleding op de plaats van de oude bekleding. We monteren direct kunststof kozijnen in combinatie met goed isolerend glas. Jouw dakkapel ziet er na deze renovatie weer uit als nieuw!
Heb je aanvullende wensen, dan kunnen we die in overleg ook meenemen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van een regenpijp, of het plaatsen van horren. In overleg is bij ons bijna alles mogelijk!

Dakkapel renovatie aanvragen

Wat kost dakkapelrenovatie

Heel wat factoren hebben een invloed op de prijs van een dakkapelrenovatie. Niet alleen het materiaal en de plaatsing, maar ook de garantie en de service na verkoop. Kom hier meer te weten over de prijs van een dakkapelronovatie.

Ik wil graag advies op maat

Voordelen van renovatie ten opzichte van vervanging

Renovatie is eigenlijk een alternatief voor vervanging van je oude dakkapel. Maar waarom zou je voor renovatie kiezen als je ook een nieuwe dakkapel kunt laten plaatsen? Daar zijn goede redenen voor!
Ten eerste is renovatie minder kostbaar dan vervanging. Bij het vervangen wordt namelijk de gehele dakkapel verwijderd en moet er een nieuwe worden geplaatst. Bij renovatie blijft het skelet staan en worden slechts de onderdelen vervangen die dat nodig hebben. Ten tweede heb je (in veel gevallen) aan de binnenkant van de dakkapel geen gedoe. Als je alleen de buitenkant laat renoveren hoef je binnen niets af te breken en weer op te bouwen. Dat scheelt tijd maar zeker ook geld! Je spaart de kosten voor binnenafwerking uit.
Het laatste argument is ook niet onbelangrijk. Bij renovatie is er veel minder afval dan bij vervanging. Je hoeft immers geen hele dakkapel af te voeren. Zaken zoals de dakbedekking of de binnenafwerking hoeft niet naar de stort. Daarmee ontzie je ook het milieu.

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Het Kozijnenhuis is een betrouwbare partner. Wij leveren en monteren onze prodcten met 10 jaar garantie. We werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers zodat wij een eerlijke prijs kunnen aanbieden, waarbij we niet hoeven in te leveren op kwaliteit. Bij ons geldt afspraak is afspraak, we komen dan ook altijd onze afspraken na.
Wij hebben jaren ervaring in dakkapelrenovatie en we zijn daardoor échte vakmensen met verstand van zaken. Hierdoor zullen wij nooit de allerlaagste prijs kunnen aanbieden, maar volgens onze visie gaat kwaliteit boven prijs. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. Maak eens een afspraak met onze adviseur, dan vertellen we er graag meer over!

Kosten renovatie dakkapel

Wil je weten hoeveel een dakkapelrenovatie kost? Dan kun je het beste één van onze adviseurs gratis en vrijblijvend laten langskomen voor een inschatting van de kosten. We kunnen je zonder de situatie te kennen namelijk niet vertellen wat het kost. De ene dakkapel is immers de andere niet. De kosten hangen vooral af van de grootte, en van de wensen die jullie hebben. Maak een afspraak met onze adviseur en laat je vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden. Wij stellen dan graag een offerte voor je op. Kosteloos en vrijblijvend!