Kunststof schuifpui

Met een kunststof schuifpui bereik je het hoogst mogelijke niveau van binnen zitten en voelen alsof je buiten in je prachtige tuin zit. Doordat een schuifpui voor het grootste gedeelte uit glas bestaat, haal je maximaal daglicht naar binnen en sta je continue in verbinding met je tuin.

Strakke en moderne uitstraling

De voordelen van een kunststof schuifpui

Met een kunststof hefschuifpui van het Kozijnenhuis koopt u een sterke, stevige, perfect isolerende blikvanger. Lees hieronder de voordelen van een kunststof schuifpui.

  • Duurzaam en vormvast
  • Zware degelijke kwaliteit
  • Veilig door dubbelzijdig gelaagd glas
  • Kleurvast en onderhoudsvriendelijk
  • 15 jaar garantie
Adviesgesprek aanvragen Budgetplanner online

Wat heeft een kunststof schuifpui te bieden?

Wie graag veel licht in huis wil, bij zowel zonnig als bewolkt weer, heeft zeker belang bij een schuifpui. Een schuifpui wordt doorgaans als glazen wand tussen de woonkamer en de keuken gebruikt. Je krijgt hierdoor een perfect uitzicht op je tuin.
Heb je al een oudere schuifpui, dan is het ook zeer interessant en lucratief om deze te laten vervangen. Nieuwe schuifpuien bieden veel meer wooncomfort dan de oudere. Dat komt door betere profielen, en ook zeker door de hogere isolerende waarde van modern glas. Heb je nu een oudere schuifpui en vervang je deze door een nieuwe? Dan zul je minder last hebben van tocht, en daarnaast bespaar je op de stookkosten omdat nieuwe schuifpuien veel minder warmte verliezen dan de oudere.

Schüco schuifpui

Bij het Kozijnenhuis ben je verzekerd van de allerhoogste kwaliteit. Wij leveren schuifpuien van het merk Schüco. Schüco staat bekend als een merk dat duurzame, kwalitatief hoogwaardige producten aflevert. Wij kiezen voor dit merk, omdat wij dan 15 jaar garantie kunnen aanbieden op de schuifpui. De schuifpuien van Schüco zijn leverbaar in vrijwel alle denkbare mogelijkheden en in veel verschillende kleuren, zo past het eigenlijk altijd in de bestaande bouw.
Het deurbeslag in onze schuifpuien kan tot 3 sterren SKG worden geleverd. Dat is inclusief kerntrekbeveiliging. Deze hoge veiligheidsstandaard geeft maximale bescherming tegen inbraak. Bij onze schuifpuien is Roto deurbeslag standaard inbegrepen.
Hoe zouden jullie je schuifpui willen samenstellen? Vertel onze adviseur wat jullie wensen zijn, wij kunnen deze bijna altijd realiseren.

Kan ik een kunststof schuifpui in mijn huis laten bouwen?

Niet in iedere situatie is het zomaar mogelijk om een schuifpui te monteren. Als de constructie van het huis hier niet op berekend is, zal de constructie gewijzigd moeten worden. Onze adviseur zal te allen tijde samen met u bekijken of het mogelijk is om een schuifpui te installeren.
Heeft de woning op dit moment al een schuifpui? Dan is het meestal mogelijk om deze te vervangen door een kunststof schuifpui. Onze schuifpuien hebben een smalle inbouwdiepte, waardoor het voor zowel nieuwbouw als renovatie mogelijk is om deze te monteren.

Wat kost een kunststof schuifpui eigenlijk?

Er is helaas geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat het altijd gaat om maatwerk. De ene situatie is de andere niet. Wil je een inschatting maken van de prijs voor het plaatsen van een kunststof schuifpui, gebruik dan onze budgetplanner. De prijzen voor een Schuco hefschuifpui starten ongeveer vanaf € 5.000,- en hier zit de montage en afwerking bij in berekend.
Wil je een vrijblijvende offerte van ons ontvangen, maak dan een afspraak voor een kosteloos bezoek door één van onze adviseurs. We kijken graag samen naar jullie wensen, en kunnen op basis van dit bezoek een goede offerte uitbrengen. Dit is uiteraard geheel kosteloos en altijd vrijblijvend.

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Het Kozijnenhuis is een betrouwbare partner. Wij leveren en monteren onze kunststof schuifpuien met 15 jaar garantie. We werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers zodat wij een eerlijke prijs kunnen aanbieden, waarbij we niet hoeven in te leveren op kwaliteit. Bij ons geldt afspraak is afspraak, we komen dan ook altijd onze afspraken na.
Onze kozijnen en deuren zijn van het merk Schüco, dat is een Duitse leverancier met jaren voorsprong in kunststof kozijnen. Deze kozijnen zijn niet de goedkoopste maar wel de allerbeste. Hierdoor zullen wij nooit de allerlaagste prijs kunnen aanbieden, maar volgens onze visie gaat kwaliteit boven prijs. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. Maak eens een afspraak met onze adviseur, dan vertellen we er graag meer over!