Hoe werkt het?

1. Adviesgesprek aan huis

Eén van onze ervaren adviseurs zal bij jou thuis langskomen voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek. In dit gesprek bekijkt onze adviseur de situatie van het project. Daarnaast worden jouw wensen in kaart gebracht. Gebruik dit gesprek ook om te ontdekken wat er zoal mogelijk is. Maak kenbaar wat voor jou belangrijk is, dan zal onze adviseur meedenken in oplossingen en mogelijkheden.
Dit gesprek is altijd bij jou op locatie, zodat wij een goed beeld krijgen van de situatie waarmee we aan de slag moeten.
Na dit gesprek brengen wij een scherpe offerte voor jou uit. Hierin nemen we alle besproken plannen mee.

2. Het inmeten van de kozijnen

Na akkoord op onze offerte komen we nog een keer bij jou langs. We gaan dan jouw nieuwe kozijnen, ramen en deuren inmeten. Daarbij kijken we welk kozijn welke afmetingen moet krijgen, welke draairichting een raam of deur moet krijgen en waar eventueel ventilatieroosters moeten komen. Dit is erg belangrijk, want deze gegevens heeft de fabriek nodig om alle kozijnen precies op maat te maken voor jouw woning. Zij maken ook de ramen en deuren die in de kozijnen komen, dus daarom moeten we de details daarvan ook weten.

3. Bestelling in de fabriek

Nadat we alle maten correct hebben opgenomen en alle details van de ramen en deuren weten, geven wij dit door aan de fabriek. Die zal vervolgens alles nog eens controleren en daarna gaan zij jouw nieuwe kozijnen en deuren produceren. Alles dat straks geleverd zal worden moet precies passen in jouw woning. De fabriek heeft hier vaak 8 tot 10 weken voor nodig.

4. Levering en montage

Zodra de fabriek klaar is en alle kozijnen, ramen, deuren en beglazing op maat is gemaakt, wordt de bestelling geleverd. Vaak laten wij de materialen direct bij jou thuis leveren. Dat gebeurt natuurlijk in onderling overleg, zodat jij niet ineens verrast wordt door een vrachtwagen met bouwmaterialen voor de deur.
Uiterlijk een week nadat de levering heeft plaatsgevonden, zullen wij een afspraak maken voor de montage. Vaak doen we dit al voordat er geleverd wordt, aangezien we dat ook met jou afstemmen. Op de dag van de montage komt onze ploeg met ervaren vakmensen bij jou voor het monteren van jouw nieuwe kozijnen. En natuurlijk ook voor het monteren van de ramen en deuren in de kozijnen. Eén ploeg, bestaande uit twee monteurs, kan gemiddeld 2 tot 3 kozijnen per dag plaatsen. Of 1 schuifpui of openslaande tuindeuren. De gemiddelde montageklus voor alle kozijnen en deuren in een huis is ongeveer een week.
Zodra de montage klaar is, voeren wij alle afval en oude kozijnen af. We ruimen alles netjes op en lopen samen met jou even een rondje langs alle nieuwe kozijnen. Als jij tevreden bent vertrekken wij pas.

5. Aftersales service

Nadat de montage heeft plaatsgevonden kun jij al direct genieten van jouw nieuwe, goed geïsoleerde ramen en deuren. Daarmee is voor ons de kous nog niet af. Want als jij nog vragen hebt, of niet helemaal tevreden bent dan staan wij gewoon voor je klaar. Bel of mail ons, en wij zullen alles in het werk stellen om jouw klacht te verhelpen of jouw vraag te beantwoorden.

6. 15 jaar garantie

Kies je voor het Kozijnenhuis, dan kies je voor maar liefst 15 jaar garantie. Wij leveren uitsluitend kozijnen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen, dus wij durven daar ook een geruime periode garantie op te verlenen. Voor ons ligt de standaard daarom op 15 jaar garantie.