Kunststof deur met tuin

Kunststof deuren

Ben je opzoek naar kunststof deuren? Laat je dan adviseren door Het Kozijnenhuis. Onze kunststof deuren zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit, volledig naar eigen wens samen te stellen en bovendien zeer duurzaam. We vertellen graag meer over de voordelen van kunststof deuren.

Kunststof deur half open
Strakke en moderne uitstraling

De voordelen van kunststof deuren

Of het nu een kunststof voordeur of een kunststof achterdeur betreft; met een kunststof deur van het Kozijnenhuis koop je een sterke, stevige, perfect isolerende blikvanger. Lees hieronder de voordelen van kunststof deuren:

  • Duurzaam en vormvast
  • Licht en stevig
  • Goede isolatie
  • Kleurvast en onderhoudsvriendelijk
  • 15 jaar garantie
Adviesgesprek aanvragen Direct offerte AANVRAGEN

Kies jouw kleur

Onze deuren zijn in vrijwel alle RAL kleuren leverbaar. Veel mensen kiezen ervoor om de huidige kleurstelling van de woning te behouden, anderen gaan voor een nieuwe look. Wat jouw wensen ook zijn, wij maken ze waar!

Meer informatie

Hang- en sluitwerk

Goed hang- en sluitwerk is belangrijk. Enerzijds ter voorkoming van ongewenste gasten, anderzijds om een fijne, soepele bediening van ramen en deuren te hebben. Wij leveren kwaliteitsmateriaal van het merk Roto.

Meer informatie

Ventilatieroosters

Wil je jouw huis goed ventileren maar niet altijd een raam openzetten? Dan zijn ventilatieroosters een uitkomst! Deze worden boven in het kozijn gemonteerd. Je kunt ze in trappen meer of minder openzetten.

Meer informatie

Mogelijkheden kunststof deuren

Wij leveren kunststof deuren van hoge kwaliteit. Toch is de ene deur de andere niet. Voor iedere situatie kijken we samen met jou naar de beste oplossing. Wanneer je een kunststof voordeur wilt laten plaatsen heb je andere wensen dan wanneer je graag kunststof tuindeuren wilt. Denk bijvoorbeeld aan een brievenbus, of eventueel (deels) geblindeerd glas in je voordeur. Bij kunststof tuindeuren kun je bijvoorbeeld een ingebouwde hor willen, en juist zoveel mogelijk zicht van binnen naar buiten. Onze adviseurs denken altijd graag met je mee en weten raad met iedere situatie en alle wensen.

Klik hier voor het bekijken van onze Basisdeuren

Klik hier voor het bekijken van onze Premiumdeuren

Isolerende eigenschappen en soorten glas

Veel mensen zijn al op de hoogte van het feit dat kunststof kozijnen en deuren een stuk beter isoleren dan houten varianten. Dit komt vooral doordat kunststof deuren voorzien zijn van de best isolerende materialen. Bovendien worden kunststof profielen verbonden door elastisch materiaal, wat de afdichting in hoeken en naden ten goede komt. Het Kozijnenhuis werkt uitsluitend met de nieuwste profielen van Schüco. Dat is een fabrikant die bijzonder goed staat aangeschreven, en als zeer innovatief mag worden bestempeld. Je mag er dan ook op rekenen dat onze deuren de beste isolatie eigenschappen hebben.
Het glas in zowel kunststof kozijnen als kunststof deuren is in zowel dubbelglas als driedubbel glas mogelijk. Laatstgenoemde optie heeft nog betere isolerende eigenschappen en houdt daarnaast ook meer geluid van buitenaf tegen.

Kunststof openslaande tuindeuren

Willen jullie genieten van een prachtig zicht naar de tuin? Overweeg dan eens openslaande tuindeuren. Deze deuren zijn voorzien van veel glas, waardoor je binnen veel lichtinval hebt, en daarnaast heerlijk naar buiten kunt kijken. Standaard slaan de deuren naar buiten open, maar mocht de situatie bij jou thuis dat niet toelaten, dan kunnen wij ze ook naar binnen laten openslaan. We bekijken dit samen tijdens ons vrijblijvend bezoek. Wij kunnen de openslaande tuindeuren leveren met maximaal 3 sterren SKG hang- en sluitwerk. Inclusief kerntrekbeveiliging. Ons deurbeslag is van het merk Roto.

Kunststof deuren prijzen

Het is een veel gestelde vraag. Hoeveel kosten kunststof deuren? Antwoord geven is lastig, want het verschilt per situatie wat kunststof deuren kosten. Dit is namelijk volledig afhankelijk van jouw wensen en de opties die je wilt. In onze budgetplanner kun je een inschatting maken van de kosten. Wil je liever een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op, wij komen graag langs om te adviseren en een voorstel uit te brengen.

Kunststof voordeur laten plaatsen

Wij leveren alle materialen volledig naar jouw wensen. Bij voordeuren kun je zelf kiezen of er glas in geplaatst moet worden, welke kleur de panelen moeten hebben en welke kleur het kozijn moet worden. De voordeuren hebben zeer goede isolerende eigenschappen. De hal is vaak een ruimte waar veel warmte verloren gaat. Door het plaatsen van een kunststof voordeur vermindert hier het warmteverlies. Bovendien is jouw nieuwe voordeur altijd even mooi, je hoeft deze immers nooit te schilderen. Dat levert veel gemak op, en spaart op de lange termijn ook schilders kosten uit! Op het gebied van veiligheid zit je bij het Kozijnenhuis ook goed. Wij kunnen voordeuren leveren met maximaal 3 sterren SKG deurbeslag. De cilinder wordt dan tevens voorzien van kerntrekbeveiliging. Ons deurbeslag is van het merk Roto. Dit is een gerenommeerde leverancier en we geven dan ook 5 jaar garantie op het deurbeslag.

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Het Kozijnenhuis is een betrouwbare partner. Wij leveren onze deuren met 15 jaar garantie. We werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers zodat wij een eerlijke prijs kunnen aanbieden, waarbij we niet hoeven in te leveren op kwaliteit. Bij ons geldt afspraak is afspraak, we komen dan ook altijd onze afspraken na.
Onze kozijnen zijn van het merk Schüco, dat is een Duitse leverancier met jaren voorsprong in kunststof kozijnen. Deze kozijnen zijn niet de goedkoopste maar wel de allerbeste. Hierdoor zullen wij niet altijd de allerlaagste prijs kunnen aanbieden, maar volgens onze visie gaat kwaliteit boven prijs. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. Maak eens een afspraak met onze adviseur, dan vertellen we er graag meer over!