Voordeur laten vervangen

Wil jij jouw voordeur laten vervangen? Dan ben je bij het Kozijnenhuis aan het juiste adres! Wij zullen zorgen dat jij een prachtige nieuwe voordeur hebt, die goed gemonteerd is en waar je maar liefst 15 jaar garantie op krijgt.

Voordeur

Onderhoudsvriendelijke voordeur

Een voordeur is je visitekaartje. Wanneer iemand bij jou aanbelt wordt de eerste indruk gevormd door de staat van de voordeur. Wanneer jouw voordeur niet meer goed in orde is heb je bovendien snel last van tocht. Wil je dat jouw huis een knappe uitstraling heeft, dan zou een nieuwe voordeur zomaar een wezenlijk verschil kunnen maken.
Wij leveren deuren van kunststof en van aluminium. Beide zijn onderhoudsvriendelijk. Het enige onderhoud is af en toe schoonmaken van de deur. Maar je hebt geen omkijken meer naar schilderwerk.

Adviesgesprek aanvragen Direct offerte op maat

Deurbeslag

Bij een nieuwe deur hoort ook nieuw deurbeslag. Wij leveren beslag van een goed aangeschreven merk, namelijk Roto. De opties die jullie willen bespreken we samen. We kunnen tot 3 sterren SKG keurmerk leveren. Drie sterren is het hoogst haalbare binnen de certificering van SKG. Jullie kunnen ook qua deurklinken kiezen uit vele mogelijkheden.

Nieuwe voordeur monteren

Als wij jouw nieuwe voordeur mogen leveren dan monteren we hem ook graag voor je. We zullen hierbij eerst het oude (houten) kozijn verwijderen indien nodig. Er wordt dan een nieuw kozijn geplaatst waar de nieuwe deur in komt te hangen. Na montage van kozijn en deur ruimen wij alles op en zorgen voor de afvoer van het afval. Alles wat overblijft is een schitterende nieuwe voordeur. Precies naar jouw zin!

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Het Kozijnenhuis is een betrouwbare partner. Wij leveren onze deuren met 15 jaar garantie. We werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers zodat wij een eerlijke prijs kunnen aanbieden, waarbij we niet hoeven in te leveren op kwaliteit. Bij ons geldt afspraak is afspraak, we komen dan ook altijd onze afspraken na.
Onze deuren zijn van het merk Schüco, dat is een Duitse leverancier met jaren voorsprong. Deze deuren zijn niet de goedkoopste maar wel de allerbeste. Hierdoor zullen wij niet altijd de allerlaagste prijs kunnen aanbieden, maar volgens onze visie gaat kwaliteit boven prijs. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. Maak eens een afspraak met onze adviseur, dan vertellen we er graag meer over!