Openslaande tuindeuren

Openslaande tuindeuren

Ben jij op zoek naar nieuwe openslaande tuindeuren van de hoogste kwaliteit? En wil je een bouwpartner die vakwerk levert en 15 jaar garantie biedt? Dan is het Kozijnenhuis de perfecte match!

Openslaande-tuindeuren

Mooie uitstraling en zeer praktisch

Van openslaande tuindeuren (ook wel terrasdeuren genoemd) is te zeggen dat ze mooi zijn. In zekere mate creëren ze sfeer in de woonkamer. Er komt een grote hoeveelheid licht naar binnen en je kunt binnen genieten van al het moois in de tuin. Maar naast deze optische verrijking zijn er ook praktische voordelen. Want met openslaande tuindeuren maak je in een handomdraai een doorgang van bijna 2 meter breed. Handig voor de doorloop, ook makkelijk als je spullen van binnen naar buiten wilt zetten of andersom.

Adviesgesprek aanvragen Budgetplanner online

Materiaalkeuze

Wij bieden twee opties aan als het gaat om tuindeuren of terrasdeuren. Je kunt kiezen voor kunststof of aluminium. Beide soorten hebben hun eigen voordelen. Aluminium geeft een robuuste en stijlvolle uitstraling, maar de kosten liggen hoger dan bij kunststof.
Kunststof terrasdeuren zijn dan weer iets voordeliger en ze isoleren iets beter. Maar je bent qua mogelijkheden iets beperkter en de uitstraling van kunststof kozijnen is niet zo statig als aluminium. Daarentegen kiezen mensen met kunststof kozijnen vaak voor een houtnerfstructuur, wat ook weer een rijke verfraaiing is.

Kosten van openslaande tuindeuren

Een pasklaar antwoord is er niet op de vraag wat openslaande tuindeuren kosten. Want we weten nog niet welk materiaal er gebruikt wordt, hoe de situatie precies in elkaar zit bij jou thuis en welke opties er gewenst zijn. Om een inschatting van de kosten te maken komen we graag bij je langs voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek. Desgewenst stellen we een vrijblijvende offerte voor je op. We kunnen je dan direct vertellen welke opties wel of niet mogelijk zijn in materiaal of constructie.

Openslaande tuindeuren laten monteren

Voorafgaand aan de montage moet het kozijn en de deuren natuurlijk eerst worden ingemeten en besteld bij de fabriek. Wij regelen dit voor jou. Op de dag van montage zorgen wij dat alles aanwezig is wat we nodig hebben. Dat zijn de nieuwe deuren en kozijnen, een afvalcontainer, eventueel een kraan en een team vakmensen. We demonteren het oude kozijn (of muurtje) en voeren dit af. Dan plaatsen we het nieuwe kozijn en daarin monteren we de terrasdeuren. We stellen alles af en als de klus geklaard is ruimen we de werkplaats weer netjes op. Het enige dat jij zelf hoeft te doen na afloop is genieten van jouw nieuwe tuindeuren!

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Kozijnenhuis is een betrouwbare partner. Wij leveren en onze kozijnen en deuren met 15 jaar garantie. We werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers zodat wij een eerlijke prijs kunnen aanbieden, waarbij we niet hoeven in te leveren op kwaliteit. Bij ons geldt afspraak is afspraak, we komen dan ook altijd onze afspraken na.
Onze kozijnen en deuren zijn van het merk Schüco, dat is een Duitse leverancier met jaren voorsprong. Deze deuren zijn niet de goedkoopste maar wel de allerbeste. Hierdoor zullen wij niet altijd de allerlaagste prijs kunnen aanbieden, maar volgens onze visie gaat kwaliteit boven prijs. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. Maak eens een afspraak met onze adviseur, dan vertellen we er graag meer over!