Kunststof gevelbekleding Groningen

Ben jij opzoek naar kunststof gevelbekleding in Groningen? Dan kan het Kozijnenhuis jou van dienst zijn! Wij leveren en monteren kunststof gevelbekleding in heel Groningen. We helpen je graag verder met het vervangen van jouw gevelbekleding.

Keralit-gevelbekleding

Gevelbekleding Visualisator: eerst zien, dan geloven

Wij leveren kunststof gevelbekleding van Milin. Dat is een gerenommeerde leverancier die gespecialiseerd is in kunststof panelen. Zij hebben een hele handige gevel visualisator ontwikkeld waarin je zelf al kunt zien welke kleuren er mogelijk zijn en hoe dat staat. Kies een voorbeeldwoning die het meest op jouw huis lijkt, daarna kun je kiezen uit verschillende soorten panelen en alle mogelijke kleuren. Doorgaans zijn alle RAL kleuren beschikbaar.

Kunststof gevelbekleding aanvragen

Wat kost gevelbekleding?

Heel wat factoren hebben een invloed op de prijs van gevelbekleding. Niet alleen het materiaal en de plaatsing, maar ook de garantie en de service na verkoop. Kom hier meer te weten over de prijs van gevelbekleding.

Ik wil graag advies op maat

Wat is kunststof gevelbekleding?

Bij het Kozijnenhuis zijn we gespecialiseerd in kunststof gevelbekleding. We vervangen regelmatig houten gevelbekleding voor de kunststof variant, in ons geval van Milin. Dit is een duurzaam alternatief dat op geen enkele manier te onderscheiden is van houten panelen. Kunststof gevelbekleding wordt onder andere gebruikt voor gevels, dakranden, boeidelen en dakkapellen.

Kunststof heeft vele voordelen ten opzichte van hout. Laten we eerst het belangrijkste voordeel behandelen, namelijk het onderhoud. Het enige dat je aan onderhoud moet doen, is af en toe reinigen van de panelen. Meer niet! Nooit meer schilderen, dat spaart niet alleen een boel werk uit, maar ook geld. Vooral houten gevels aan de zuidkant van de woning zullen regelmatig geschilderd moeten worden. Met kunststof panelen is dat verleden tijd.

We leveren kunststof gevelbekleding in bijna alle RAL kleuren. Je bestaande stijl en kleurkeuze kan dus waarschijnlijk worden overgenomen.

Andere voordelen zijn onder meer de garantie van 10 jaar, de verwachte levensduur is 25 tot 35 jaar, wat kunststof panelen tot een duurzaam product maakt. Onze panelen zijn zowel met als zonder houtnerf structuur leverbaar.

Prijzen van kunststof gevelbekleding in Groningen

Hoeveel kost gevelbekleding? Goede vraag! Als het antwoord gemakkelijk te geven zou zijn, had het hier nu gestaan. Het hangt namelijk af van meerdere factoren. Denk hierbij aan de soort, de hoeveelheid en de plaats van montage. Wij leveren kunststof gevelbekleding van het merk Milin. Dat wordt niet per m2 geleverd, maar per pakket met een vooraf bepaald aantal panelen. Onze adviseur zal daarom altijd proberen het maximale rendement uit deze pakketten te halen. Op die manier hoeft er niet onnodig veel materiaal besteld te worden.

Gevelbekleding montage (ook in Groningen)

Hoe moet de gevelbekleding gemonteerd worden vraag je je af? Dat is niet nodig! Wij verzorgen alles voor je. Je hoeft je niet druk te maken over bestellingen, leveringen of montage van de gevelbekleding. Wij zullen zorgen voor de bestelling bij de leverancier. Vervolgens zorgen wij dat alle materialen bij jou geleverd worden. Soms doen wij dit zelf, en soms doet de leverancier dit rechtstreeks. Dit overleggen we met jou.

Wij zorgen vervolgens ook dat er een afvalcontainer wordt geleverd waarin we de oude gevelbekleding kunnen afvoeren. Wij zorgen ook voor de demontage van deze oude gevelbekleding. Vervolgens zullen wij de nieuwe kunststof panelen monteren en afwerken. Jullie hebben hier dus geen omkijken naar.

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Het Kozijnenhuis is een betrouwbare partner. Wij leveren en monteren onze gevelbekleding met 10 jaar garantie. We werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers zodat wij een eerlijke prijs kunnen aanbieden, waarbij we niet hoeven in te leveren op kwaliteit. Bij ons geldt afspraak is afspraak, we komen dan ook altijd onze afspraken na.

Onze gevelbekleding komt van het merk Milin. Dat is een Nederlandse leverancier met jaren voorsprong in kunststof gevelbekleding. Deze panelen zijn niet de goedkoopste maar wel de allerbeste. Hierdoor zullen wij nooit de allerlaagste prijs kunnen aanbieden, maar volgens onze visie gaat kwaliteit boven prijs. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. Maak eens een afspraak met onze adviseur, dan vertellen we er graag meer over!