Kunststof kozijn

Kunststof kozijnen Delfzijl

Ben jij op zoek naar een leverancier voor kunststof kozijnen in Delfzijl en omgeving? Dan ben je bij het Kozijnenhuis op de goede plek! Wij leveren en monteren kunststof kozijnen in Delfzijl. We leveren uitsluitend materialen van de hoogste kwaliteit, en geven hier 15 jaar garantie op.

Kies de kozijnen die bij jou passen

Kunststof kozijnen

Aluminium kozijnen

Meer informatie

Wil jij meer weten over onze kunststof kozijnen? Bekijk dan onze pagina met meer informatie.

Naar kunststof kozijnen
Kunststof kozijn

Kozijnen advies op maat?

Wil jij gratis advies aan huis? Eén van onze adviseur komt graag vrijblijvend bij je langs om jouw mogelijkheden in kaart te brengen.

Adviesgesprek aanvragen Budgetplanner online

Kunststof kozijnen subsidie in Delfzijl

Delfzijl is onderdeel van de gemeente Eemsdelta. En inwoners uit die gemeente kunnen in aanmerking komen voor een aantrekkelijke subsidie wanneer zij kunststof kozijnen laten plaatsen, en daarnaast nog een andere isolerende maatregel uitvoeren. Op de website van RVO kun je hier meer over lezen. Liever advies van een professional? Nodig onze adviseur dan eens uit voor een gratis adviesgesprek. Wij helpen je graag op weg.

Kunststof kozijnen Delfzijl kopen

Vind jij de prijs belangrijker dan de kwaliteit? Of betaal je liever iets meer, als je daarvoor een beter product krijgt? Wij zijn van dat laatste overtuigd. We werken al jaren in de branche en zien dat sommige collega’s nog wel eens de prijs bovenaan zetten. Er zit namelijk wel degelijk een verschil tussen goede kozijnen en goedkope kozijnen. De goede kozijnen bevatten geen weekmakers (kunststof kozijnen worden op den duur geel van weekmakers) en ze hebben veel isolerende kamers in het kozijnprofiel. Dat zorgt ervoor dat er veel minder warmte aan de buitenlucht wordt doorgegeven. En met de huidige gasprijs is dat zeer belangrijk, want door minder te stoken bespaar je al snel veel geld. Kunststof kozijnen verdienen zich dan ook snel terug. Ook in Delfzijl.

Ons werkgebied

Wij werken in de Noordelijke provincies van Nederland. Dit zijn Groningen, Friesland en Drenthe. Wij komen onder andere in Groningen, Winschoten, Drachten, HoogezandLeekStadskanaalVeendamAppingedam en Delfzijl.

Hebben de kunststof kozijnen onderhoud nodig?

Het fijne aan kunststof is dat er niet geschilderd hoeft te worden. De kleur wordt op een duurzame manier aangebracht dus ook daar hoeft niets aan gedaan te worden. Het enige dat af en toe nodig is, is het schoonmaken van de kozijnen. Dat doe je eenvoudig met een sopje en een zachte doek. Je haalt het opgewaaide zand en de spinnenwebben weg, en je kozijnen zien er weer uit als nieuw!

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Het Kozijnenhuis is een betrouwbare partner. Wij leveren onze kunststof kozijnen in Delfzijl met 15 jaar garantie. We werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers zodat wij een eerlijke prijs kunnen aanbieden, waarbij we niet hoeven in te leveren op kwaliteit. Bij ons geldt afspraak is afspraak, we komen dan ook altijd onze afspraken na.
Onze kunststof kozijnen zijn van het merk Schüco. Dat is een Duitse leverancier met jaren voorsprong in kunststof deuren en kozijnen. Dit zijn niet de allergoedkoopste maar wel de allerbeste. Hierdoor zullen wij niet altijd de allerlaagste prijs kunnen aanbieden, maar volgens onze visie gaat kwaliteit boven prijs. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. Maak eens een afspraak met onze adviseur, dan vertellen we er graag meer over!