Kunststof kozijn

Kunststof kozijnen Hoogezand

Woon jij in (de omgeving van) Hoogezand? En ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier voor kunststof kozijnen? Dan ben je bij het Kozijnenhuis aan het juiste adres! Wij leveren kunststof kozijnen in Hoogezand en de rest van de gemeente Midden-Groningen. We vertellen je graag meer over onze kunststof kozijnen en over de subsidiemogelijkheden in Hoogezand.

Kies de kozijnen die bij jou passen

Kunststof kozijnen

Aluminium kozijnen

Meer informatie

Wil jij meer weten over onze kunststof kozijnen? Bekijk dan onze pagina met meer informatie.

Naar kunststof kozijnen
Kunststof kozijn

Kozijnen advies op maat?

Wil jij gratis advies aan huis? Eén van onze adviseur komt graag vrijblijvend bij je langs om jouw mogelijkheden in kaart te brengen.

Adviesgesprek aanvragen Budgetplanner online

Subsidie op kunststof kozijnen in de gemeente Midden-Groningen

In Hoogezand kom je in aanmerking voor subsidie wanneer je tenminste twee isolerende maatregelen neemt. Kunststof kozijnen met HR++ glas is één van die maatregelen. En je moet aan bepaalde normen voldoen in de nieuwe situatie. Onze kozijnen en beglazing voldoen aan die normen dus dat zit goed. We vertellen je er graag meer over tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Op de website van RVO kun je er ook meer over lezen.

Besparen op stookkosten

Ook in Hoogezand is het gas duur. Daarom is het interessant en lucratief om kunststof kozijnen met HR++ glas te laten monteren. Daarmee houd je veel meer warmte binnenshuis, zodat je minder hoeft te stoken. Met de huidige gasprijzen is dat dus snel verdiend! Hoeveel je precies kunt besparen hangt deels af van hoe de situatie in jouw woning nu is. Dat is voor ons lastig te zeggen. Als je ons uitnodigt voor een gratis adviesgesprek kunnen we je er meer over vertellen. En dat doen we graag!

Kunststof kozijnen kopen in Hoogezand

Heb je besloten dat je jouw woning wilt voorzien van kunststof kozijnen, dan kun je vaak bij veel aanbieders terecht. De aanbiedingen vliegen je om de oren en soms lijkt het wel of je ze bijna voor niets kunt krijgen. Toch geldt hierbij vaak: goedkoop is duurkoop. Goedkope kunststof kozijnen worden gemaakt met weekmakers. Dat is een chemisch product om kunststof soepel en buigzaam te maken, zodat het gemakkelijk in de goede vorm kan worden gegoten. Helaas hebben weekmakers een belangrijk nadeel: het verkleurt na verloop van tijd. Witte kozijnen zullen gelig worden.

Daarnaast zijn goedkope kunststof kozijnen vaak voorzien van minder isolerende kamers dan de betere kozijnen. Hierdoor geef je nog steeds teveel warmte af naar buiten toe. Ons advies is dan ook om de prijs niet centraal te stellen, maar de kwaliteit. Natuurlijk moet je een eerlijke prijs betalen, maar niet ten koste van de kwaliteit. Dat is onze overtuiging. Wij zeggen dus: Kunststof kozijnen kopen in Hoogezand? Laat je goed informeren over de kwaliteit.

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Het Kozijnenhuis is een betrouwbare partner. Wij leveren en monteren onze kunststof kozijnen in Hoogezand met 15 jaar garantie. We werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers zodat wij een eerlijke prijs kunnen aanbieden, waarbij we niet hoeven in te leveren op kwaliteit. Bij ons geldt afspraak is afspraak, we komen dan ook altijd onze afspraken na.
Onze kunststof kozijnen zijn van de kozijnenfabriek Schüco. Dat is een Duitse leverancier met jaren voorsprong in kunststof deuren en kozijnen. Dit zijn niet de allergoedkoopste maar wel de allerbeste. Hierdoor zullen wij niet altijd de allerlaagste prijs kunnen aanbieden, maar volgens onze visie gaat kwaliteit boven prijs. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. Maak eens een afspraak met onze adviseur, dan vertellen we er graag meer over!

Ons werkgebied

Wij werken in de Noordelijke provincies van Nederland. Dit zijn Groningen, Friesland en Drenthe. Wij komen onder andere in Groningen, Winschoten, Drachten, HoogezandLeekStadskanaalVeendamAppingedam en Delfzijl.