Kunststof kozijn

Kunststof kozijnen Friesland

Woon jij in Friesland en wil je jouw woning voorzien van kunststof kozijnen? Het Kozijnenhuis levert kunststof kozijnen in heel Friesland! Wij zijn een betrouwbare leverancier van kunststof kozijnen. We zijn je graag van dienst.

Kies de kozijnen die bij jou passen

Kunststof kozijnen

Aluminium kozijnen

Meer informatie

Wil jij meer weten over onze kunststof kozijnen? Bekijk dan onze pagina met meer informatie.

Naar kunststof kozijnen
Kunststof kozijn

Kozijnen advies op maat?

Wil jij gratis advies aan huis? Eén van onze adviseur komt graag vrijblijvend bij je langs om jouw mogelijkheden in kaart te brengen.

Adviesgesprek aanvragen Budgetplanner online

Subsidie kunststof kozijnen in Friesland

Inwoners van heel Friesland kunnen in aanmerking komen voor een aantrekkelijke subsidie als zij kunststof kozijnen laten plaatsen in hun woning. Om voor deze subsidie in Friesland in aanmerking te komen zul je naast de nieuwe kozijnen nog een andere isolerende maatregel moeten nemen. Op de website van RVO wordt hierover meer informatie gegeven. Gezien de huidige gasprijzen, die ook in Friesland erg hoog zijn, maakt deze subsidie het extra aantrekkelijk om woningen te isoleren. Met kunststof kozijnen waarin HR++ glas wordt gemonteerd, kun je al een aanzienlijke besparing op de stookkosten realiseren.

Voordelen van kunststof kozijnen

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor kunststof in plaats van hout. Namelijk het feit dat kunststof kozijnen geen onderhoud nodig hebben en het feit dat kunststof kozijnen voor een betere isolatie zorgen.

Met onderhoud bedoelen we dat je niet meer elke paar jaar hoeft te schilderen. Dat scheelt veel werk. Maak je kozijnen af en toe schoon, dan zien ze er altijd als nieuw uit.

De betere isolatie is te danken aan de isolerende kamers die in het profiel van de kozijnen zijn verwerkt. Uiteraard kies je dan ook voor HR++ beglazing, zodat je een maximaal resultaat behaalt.

Hoe moet je kunststof kozijnen onderhouden?

Heb je nu houten kozijnen, dan zul je gewend zijn dat ze regelmatig geschilderd moeten worden. Met kunststof kozijnen is dat verleden tijd! De nieuwe kozijnen maak je even schoon als je de ramen lapt, en dan zien ze er weer als nieuw uit. Het reinigen gebeurt met een zachte doek en een emmertje lauw warm water. Meer heb je niet nodig. Ook in Friesland kan het dus eenvoudig zijn om je kozijnen netjes te houden.

Ons werkgebied

Wij werken in de Noordelijke provincies van Nederland. Dit zijn Groningen, Friesland en Drenthe. Wij komen onder andere in Groningen, Winschoten, Drachten, HoogezandLeekStadskanaalVeendamAppingedam en Delfzijl.

Kunststof kozijnen kopen in Friesland

Er zijn in Friesland verschillende leveranciers die kunststof kozijnen kunnen leveren. Ook wij zijn in Friesland werkzaam en kunnen jou perfect helpen de klus te klaren. We komen graag bij je langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Samen bekijken we dan de huidige situatie, en bespreken we jouw wensen. Na afloop ontvang je van ons een offerte met een eerlijke prijs voor jouw klus. En de zekerheid van 15 jaar garantie als je besluit om jouw kozijnen door ons te laten monteren.

Zelf monteren?

Af en toe krijgen we de vraag of wij ook alleen de levering van de kozijnen kunnen verzorgen. Men wil soms de montage zelf doen. In Friesland wonen nu eenmaal handige mensen. Hoewel wij het liefst het gehele proces van inmeten tot montage verzorgen, is het ook mogelijk om de montage niet door ons te laten uitvoeren. Vraag onze adviseur hoeveel korting je kunt verdienen door zelf te monteren. Let hierbij wel op dat de montage een specialistisch en secuur karwei is. Als je dit nog nooit zelf hebt gedaan raden wij aan om ons de montage te laten doen.

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Het Kozijnenhuis is een betrouwbare partner. Wij leveren en monteren onze kunststof kozijnen  in Friesland met 15 jaar garantie. We werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers zodat wij een eerlijke prijs kunnen aanbieden, waarbij we niet hoeven in te leveren op kwaliteit. Bij ons geldt afspraak is afspraak, we komen dan ook altijd onze afspraken na. 

Onze kunststof kozijnen komen van de kozijnenfabrikant Schüco. Dat is een Duitse leverancier met jaren voorsprong in kunststof deuren en kozijnen. Dit zijn niet de allergoedkoopste maar wel de allerbeste. Hierdoor zullen wij nooit de allerlaagste prijs kunnen aanbieden, maar volgens onze visie gaat kwaliteit boven prijs. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. Maak eens een afspraak met onze adviseur, dan vertellen we er graag meer over!