Kunststof kozijnen Friesland

Woon jij in Friesland en wil je jouw woning voorzien van duurzame kunststof kozijnen? Het Kozijnenhuis levert kunststof kozijnen in heel Friesland! Wij zijn een betrouwbare leverancier van hoogwaardige kozijnen. We zijn je graag van dienst.

Kies de kozijnen die bij jou passen

Kunststof kozijnen

Aluminium kozijnen

Meer informatie

Wil jij meer weten over onze kunststof kozijnen? Bekijk dan onze pagina met meer informatie.

Naar kunststof kozijnen

Kozijnen advies op maat?

Wil jij gratis advies aan huis? Eén van onze adviseur komt graag vrijblijvend bij je langs om jouw mogelijkheden in kaart te brengen.

Adviesgesprek aanvragen Budgetplanner online

Subsidie op kunststof kozijnen in Friesland?

Inwoners van heel Friesland kunnen in aanmerking komen voor een aantrekkelijke subsidie als zij kunststof kozijnen laten plaatsen in hun woning. Om voor deze subsidie in Friesland in aanmerking te komen zul je naast de nieuwe kozijnen nog een andere isolerende maatregel moeten nemen. Op de website van RVO wordt hierover meer informatie gegeven. Gezien de huidige gasprijzen, die ook in Friesland erg hoog zijn, maakt deze subsidie het extra aantrekkelijk om woningen te isoleren. Met kunststof kozijnen waarin HR++ glas wordt gemonteerd, kun je al een aanzienlijke besparing op de stookkosten realiseren. Voor deze subsidie geldt dat die verkrijgbaar is tot de budgetten op zijn. Wacht dus niet te lang!

Kunststof kozijnen laten plaatsen in Friesland, waar let je op?

Ben jij op zoek naar kunststof kozijnen in Friesland? Dan zul je vast al meerdere aanbieders zijn tegengekomen. Het is belangrijk om goed op te letten wanneer je kozijnenleveranciers met elkaar vergelijkt. Het ene kozijn is het andere niet. Goede kozijnen hebben veel isolerende kamers waarmee wordt voorkomen dat warmte van binnen wordt doorgegeven aan de buitenlucht. Ook de gebruikte materialen kunnen beter of slechter zijn. In sommige kunststof kozijnen worden zogenoemde weekmakers gebruikt. Die kozijnen zullen na een aantal jaren gelig gaan verkleuren. Dat komt door de invloed van de zon. Terwijl hoogwaardige kozijnen, zoals die van ons, zonder weekmakers worden gefabriceerd. Die zullen dus nooit gelig worden door invloed van de zon. Let hier goed op, want soms is de prijs erg laag waardoor je denkt een goede deal te sluiten. Let vooral op de kwaliteit die je geleverd krijgt is ons advies. Je wilt immers lang plezier hebben van jouw nieuwe kunststof kozijnen.

Hoe moet je kunststof kozijnen onderhouden?

Heb je nu houten kozijnen, dan zul je gewend zijn dat ze regelmatig geschilderd moeten worden. Met kunststof kozijnen is dat verleden tijd! De nieuwe kozijnen maak je even schoon als je de ramen lapt, en dan zien ze er weer als nieuw uit. Het reinigen gebeurt met een zachte doek en een emmertje lauwwarm water. Meer heb je niet nodig. Ook in Friesland kan het dus eenvoudig zijn om je kozijnen netjes te houden.

Ons werkgebied

Wij werken in de Noordelijke provincies van Nederland. Dit zijn Groningen, Friesland en Drenthe. Wij komen onder andere in Groningen, Winschoten, Drachten, HoogezandLeekStadskanaalVeendamAppingedam en Delfzijl.

Kunststof kozijnen kopen in Friesland

Er zijn in Friesland verschillende leveranciers die kunststof kozijnen kunnen leveren. Ook wij zijn in Friesland werkzaam en kunnen jou perfect helpen de klus te klaren. We komen graag bij je langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Samen bekijken we dan de huidige situatie, en we bespreken jouw wensen. Na afloop ontvang je dan van ons een offerte met een eerlijke prijs voor jouw klus. En de zekerheid van 15 jaar garantie als je besluit om jouw kozijnen bij ons te bestellen.

Welke delen aan mijn woning kan ik door kunststof vervangen?

Vaak vragen klanten aan ons welke zaken -naast de kozijnen- nog meer door kunststof vervangen kunnen worden zodat het onderhoud aan de woning echt minimaal wordt. Je kunt hierbij denken aan de volgende delen:
• Kiep- en hefschuifpuien
• Kunststof gevelbekleding
• Kunststof deuren
• Wij kunnen daarnaast ook bijpassende zonwering en raamdecoratie leveren

Zelf monteren?

Af en toe krijgen we de vraag of wij ook alleen de levering van de kozijnen kunnen verzorgen. Men wil soms de montage zelf doen. In Friesland wonen nu eenmaal handige mensen. Hoewel wij het liefst het gehele proces van inmeten tot montage verzorgen, is het ook mogelijk om de montage niet door ons te laten uitvoeren. Vraag onze adviseur hoeveel korting je kunt verdienen door zelf te monteren. Let hierbij wel op dat de montage een specialistisch en secuur karwei is. Als je dit nog nooit zelf hebt gedaan raden wij aan om ons de montage te laten doen.

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Het Kozijnenhuis is een betrouwbare partner. Wij leveren onze kunststof kozijnen in Friesland met 15 jaar garantie. We werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers zodat wij een eerlijke prijs kunnen aanbieden, waarbij we niet hoeven in te leveren op kwaliteit. Bij ons geldt afspraak is afspraak, we komen dan ook altijd onze afspraken na.
Onze kunststof kozijnen zijn van het merk Schüco. Dat is een Duitse leverancier met jaren voorsprong in kunststof deuren en kozijnen. Dit zijn niet de allergoedkoopste maar wel de allerbeste. Hierdoor zullen wij nooit de allerlaagste prijs kunnen aanbieden, maar volgens onze visie gaat kwaliteit boven prijs. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. Maak eens een afspraak met onze adviseur, dan vertellen we er graag meer over!