Kunststof kozijnen Drachten

Woon jij in Drachten en ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier voor kunststof kozijnen? Dan is het Kozijnenhuis je graag van dienst! Wij leveren en monteren kunststof kozijnen in Drachten en omgeving.

Kies de kozijnen die bij jou passen

Kunststof kozijnen

Aluminium kozijnen

Meer informatie

Wil jij meer weten over onze kunststof kozijnen? Bekijk dan onze pagina met meer informatie.

Naar kunststof kozijnen

Kozijnen advies op maat?

Wil jij gratis advies aan huis? Eén van onze adviseur komt graag vrijblijvend bij je langs om jouw mogelijkheden in kaart te brengen.

Adviesgesprek aanvragen Budgetplanner online

Kunststof kozijnen kopen in Drachten

Ben jij van plan om kunststof kozijnen te kopen? We delen graag onze visie. Kunststof kozijnen zijn volop verkrijgbaar, ook in Drachten. Maar veel aanbieders stunten met prijzen. Het lijkt soms of de prijs belangrijker is dan de kwaliteit, terwijl wij vinden dat de kwaliteit bovenaan moet staan. En de prijs hoeft niet laag te zijn, maar wel eerlijk. Waar let je op bij het kopen van kunststof kozijnen? In ieder geval op de isolerende eigenschappen van de kozijnen. Die moeten voldoende isolerende kamers hebben waarmee wordt voorkomen dat warmte aan de buitenlucht wordt doorgegeven. Het glas moet minimaal HR++ zijn. Verder is het belangrijk om op te letten dat kozijnen geen weekmakers bevatten. Want dan zul je na 5 tot 10 jaar zien dat de kozijnen gelig gaan worden. Dat zou jammer zijn, want daardoor ben je de frisse looks van de kozijnen snel kwijt.

Kun je in Drachten subsidie krijgen op kunststof kozijnen?

Dat kan! Inwoners van de gemeente Smallingerland, waar Drachten onderdeel van is, kunnen in aanmerking komen voor subsidie wanneer zij minimaal twee isolerende maatregelen nemen. Stel je kiest voor kunststof kozijnen met HR++ glas, dan is dat de eerste maatregel. Als je daarnaast nog een andere isolerende maatregel neemt kom je in aanmerking voor een aantrekkelijke subsidie. Kijk eens op de website van RVO voor meer informatie. Als je wilt kunnen wij het ook aan je uitleggen.

Ons werkgebied

Wij werken in de Noordelijke provincies van Nederland. Dit zijn Groningen, Friesland en Drenthe. Wij komen onder andere in Groningen, Winschoten, Drachten, HoogezandLeekStadskanaalVeendamAppingedam en Delfzijl.

Hoeveel onderhoud is er nodig?

Je hoort vaak dat kunststof kozijnen weinig tot geen onderhoud nodig hebben. Maar is dat niet te mooi om waar te zijn? Gelukkig niet. Goede kunststof kozijnen bevatten geen weekmakers waardoor de kleur niet gelig zal worden. En de kozijnen zijn afgewerkt met een duurzame kleurfolie, die niet door bijvoorbeeld zonlicht zal verkleuren. Het enige dat je af en toe zult moeten doen om het netjes te houden, is de kozijnen met een natte doek even schoonmaken. Dan zien ze er weer fris uit. Meer hoef je in principe niet te doen qua onderhoud. Fijn toch?

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Het Kozijnenhuis is een betrouwbare partner. Wij leveren onze kunststof kozijnen in Drachten met 15 jaar garantie. We werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers zodat wij een eerlijke prijs kunnen aanbieden, waarbij we niet hoeven in te leveren op kwaliteit. Bij ons geldt afspraak is afspraak, we komen dan ook altijd onze afspraken na.

Onze kunststof kozijnen zijn van de kozijnenfabrikant Schüco. Dat is een Duitse leverancier met jaren voorsprong in kunststof deuren en kozijnen. Dit zijn niet de allergoedkoopste maar wel de allerbeste. Hierdoor zullen wij niet altijd de allerlaagste prijs kunnen aanbieden, maar volgens onze visie gaat kwaliteit boven prijs. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. Maak eens een afspraak met onze adviseur, dan vertellen we er graag meer over!