Kunststof kozijn

Kunststof kozijnen Emmen

Wil jij kunststof kozijnen in Emmen kopen? Het Kozijnenhuis is dé specialist in kunststof kozijnen. Ook in Emmen zijn we je graag van dienst!

Kies de kozijnen die bij jou passen

Kunststof kozijnen

Aluminium kozijnen

Meer informatie

Wil jij meer weten over onze kunststof kozijnen? Bekijk dan onze pagina met meer informatie.

Naar kunststof kozijnen
Kunststof kozijn

Kozijnen advies op maat?

Wil jij gratis advies aan huis? Eén van onze adviseur komt graag vrijblijvend bij je langs om jouw mogelijkheden in kaart te brengen.

Adviesgesprek aanvragen Budgetplanner online

Kunststof kozijnen kopen in Emmen

Je hebt nu houten kozijnen en wilt graag overstappen op kunststof? Dan spreken we van renovatie. In Emmen zorgen wij graag voor het renoveren van jouw kozijnen. Maar ook een dakkapel of gevel voorzien we graag van kunststof onderdelen. En natuurlijk kunnen we je ook bij een nieuwbouwproject van dienst zijn.

Bij renovatie worden eerst de oude kozijnen verwijderd. Daarna plaatsen we de kunststof kozijnen en de beglazing komt daarna. Jij hoeft zelf niets te doen. Wij leveren alle nieuwe materialen en de oude voeren we af. Na oplevering hoef je alleen nog te genieten én profiteer je van het comfort dat kunststof kozijnen je brengt.

Subsidie op kunststof kozijnen in Emmen

Voor inwoners van Emmen is het interessant om kunststof kozijnen aan te schaffen. Een deel van de kosten kan vergoed worden door een subsidieregeling. Deze subsidie is van kracht in de hele gemeente Emmen en je kunt actuele informatie halen van emmengeeftenergie.nl en de website van rvo.

Omdat er een subsidieregeling is, is het plaatsen van kunststof kozijnen in Emmen een stuk voordeliger geworden. Wil je hiervan gebruik maken, dan moet je aan voorwaarden voldoen. Onze adviseur kan je helpen om de juiste informatie te verzamelen voor je aanvraag.

Bespaar geld door te investeren in kunststof

Omdat kunststof kozijnen praktisch geen onderhoud nodig hebben bespaar je veel geld over de aankomende jaren. Houten kozijnen moet je schilderen omdat ze anders kunnen gaan rotten. Een schilder komt voor een paar honderd euro niet meer opdagen en als je het schilderwerk zelf doet moet je daar veel vrije dagen voor opnemen. 

Daar komt nog bij dat kunststof kozijnen, in combinatie met HR++ glas, een veel hogere isolatiewaarde hebben. Hierdoor verlies je in de koude wintermaanden minder warmte, waardoor je ook minder energiekosten hebt. Als je dit bij elkaar optelt kun je op jaarbasis een flink bedrag besparen. 

Neem ook in overweging dat kunststof kozijnen er altijd mooi uitzien, niet verkleuren, en betere bescherming bieden tegen inbraak.Plaatsing van kunststof kozijnen in Emmen

Hoe gaat dit in zijn werk? Dat vragen mensen zich af. We leggen het uit.

Allereerst komt een van onze adviseurs (kosteloos) bij jou thuis in Emmen op bezoek. Samen bespreken jullie alle wensen en mogelijkheden. Er zal daarna een vrijblijvende offerte worden gemaakt. Als deze akkoord wordt bevonden dan gaan wij de inmeting doen. Dit betekent dat we heel precies gaan meten hoe groot de nieuwe kozijnen moeten worden. Deze maten geven we door aan de fabriek. Hier worden de kozijnen volgens onze specificaties op maat gemaakt.

Op de dag dat de verbouwing begint, vervangen we één voor één de kozijnen. Als we klaar zijn, ruimen we alle afval op en maken we de boel netjes schoon. Pas als we beide tevreden zijn is de verbouwing afgerond. Zelf hoef je dus niets te doen, hoewel we een lekker kopje koffie wel kunnen waarderen.

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Het Kozijnenhuis is een betrouwbare partner. Wij leveren en monteren onze kunststof kozijnen in Emmen met 15 jaar garantie. We werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers zodat wij een eerlijke prijs kunnen aanbieden, waarbij we niet hoeven in te leveren op kwaliteit. Bij ons geldt afspraak is afspraak, we komen dan ook altijd onze afspraken na. 

Onze kunststof kozijnen zijn van het merk Schüco. Dat is een Duitse leverancier met jaren voorsprong in kunststof deuren en kozijnen. Dit zijn niet de allergoedkoopste maar wel de allerbeste. Hierdoor zullen wij nooit de allerlaagste prijs kunnen aanbieden, maar volgens onze visie gaat kwaliteit boven prijs. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. Maak eens een afspraak met onze adviseur, dan vertellen we er graag meer over!

Ons werkgebied

Wij werken in de Noordelijke provincies van Nederland. Dit zijn Groningen, Friesland en Drenthe. Wij komen onder andere in Groningen, Winschoten, Drachten, Hoogezand, AssenLeekStadskanaalVeendamAppingedam en Delfzijl.