Kunststof kozijnen Assen

Woon jij (in de buurt van) Assen en ben je opzoek naar kunststof kozijnen? Dan kun je bij het Kozijnenhuis terecht. Wij leveren kunststof kozijnen van de hoogste kwaliteit in Assen en omgeving. We zijn je graag van dienst.

Kies de kozijnen die bij jou passen

Kunststof kozijnen

Aluminium kozijnen

Meer informatie

Wil jij meer weten over onze kunststof kozijnen? Bekijk dan onze pagina met meer informatie.

Naar kunststof kozijnen

Kozijnen advies op maat?

Wil jij gratis advies aan huis? Eén van onze adviseur komt graag vrijblijvend bij je langs om jouw mogelijkheden in kaart te brengen.

Adviesgesprek aanvragen Budgetplanner online

Kunststof kozijnen subsidie in Assen

Inwoners van Assen kunnen in aanmerking komen voor subsidie op hun kunststof kozijnen. Om deze subsidie te krijgen, moet aan enkele voorwaarden worden voldaan. Op de website van RVO kun je er meer over lezen. Eén van de voorwaarden is dat je minimaal twee isolerende maatregelen moet treffen. Zo kun je naast kunststof kozijnen bijvoorbeeld kiezen voor het isoleren van de vloer, de spouwmuur of het dak. Of een andere vorm van isolatie natuurlijk. Met onze kunststof kozijnen voldoe je in ieder geval aan de gestelde eisen voor kozijnen en beglazing in Assen.

Bespaar op je stookkosten

Ook in Assen stijgt de gasprijs steeds hoger. Wil je een snelle besparing op jouw energierekening, dan bieden kunststof kozijnen met HR++ glas een uitkomst. Je kunt veel geld overhouden door jouw oude kozijnen (met of zonder enkelglas) te vervangen door moderne exemplaren. Vraag onze adviseur naar een inschatting van de te verwachten besparing.

Ons werkgebied

Wij werken in de Noordelijke provincies van Nederland. Dit zijn Groningen, Friesland en Drenthe. Wij komen onder andere in Groningen, Winschoten, Drachten, HoogezandLeekStadskanaalVeendamAppingedam en Delfzijl.

Kunststof kozijnen kopen in Assen

Er zijn in de omgeving van Assen verschillende leveranciers die kunststof kozijnen kunnen leveren. Ook wij zijn in Assen werkzaam en kunnen jou perfect helpen om je woning van nieuwe kozijnen te voorzien. We komen graag bij je langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Samen bekijken we dan de huidige situatie, en we bespreken jouw wensen. Na afloop ontvang je dan van ons een offerte met een eerlijke prijs voor jouw klus. En de zekerheid van 15 jaar garantie als je besluit om jouw kozijnen bij ons te bestellen.

Onderhoud, is dat nog nodig?

In principe hoef je kunststof niet te onderhouden. Dat wil zeggen, het schilderwerk is verleden tijd. Waar je wel rekening mee moet houden is dat regen en wind zorgen voor vieze kozijnen. Ook spinnenwebben vervuilen de kozijnen. Je zult dus af en toe de kozijnen moeten schoonmaken. Bijvoorbeeld wanneer je de ramen lapt. De kozijnen reinig je eenvoudig met een zachte doek en een emmerte lauwwarm water.

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Het Kozijnenhuis is een betrouwbare partner. Wij leveren onze kunststof kozijnen in Assen met 15 jaar garantie. We werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers zodat wij een eerlijke prijs kunnen aanbieden, waarbij we niet hoeven in te leveren op kwaliteit. Bij ons geldt afspraak is afspraak, we komen dan ook altijd onze afspraken na.

Wij werken altijd met kunststof kozijnen van Schüco. Dat is een Duitse leverancier met jaren voorsprong in kunststof deuren en kozijnen. Dit zijn niet de allergoedkoopste maar wel de allerbeste. Hierdoor zullen wij niet altijd de allerlaagste prijs kunnen aanbieden, maar volgens onze visie gaat kwaliteit boven prijs. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. Maak eens een afspraak met onze adviseur, dan vertellen we er graag meer over!