Kunststof kozijn

Kunststof voordeur Groningen

Woon jij in Groningen en wil jij een kunststof voordeur kopen? Wij leveren en monteren kunststof voordeuren in heel Groningen! Onze vakmensen monteren jouw nieuwe deur perfect passend, en we geven er maar liefst 15 jaar garantie op!

Kies de kozijnen die bij jou passen

Kunststof kozijnen

Aluminium kozijnen

Meer informatie

Wil jij meer weten over onze kunststof kozijnen? Bekijk dan onze pagina met meer informatie.

Naar kunststof kozijnen
Kunststof kozijn

Kozijnen advies op maat?

Wil jij gratis advies aan huis? Eén van onze adviseur komt graag vrijblijvend bij je langs om jouw mogelijkheden in kaart te brengen.

Adviesgesprek aanvragen Direct offerte aanvragen

Gratis adviesgesprek in Groningen

Wanneer jij een nieuwe kunststof voordeur in Groningen wilt laten monteren komen wij graag bij je langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Onze adviseurs komen in heel Groningen kosteloos bij je thuis om een offerte uit te brengen. Daarnaast helpen we jou om een goede keuze te maken. Moet het een deur zijn met dubbel of driedubbel glas? Met of zonder brievenbussleuf? Links- of rechtsdraaiend? Dit soort opties nemen we graag met je door en eventuele vragen kunnen wij met onze jarenlange vakkennis prima beantwoorden.

Kunststof voordeur is onderhoudsvriendelijk

Nergens in het land zit iemand te wachten op onderhoud aan deuren. Ook in Groningen heeft men graag een onderhoudsvriendelijke kunststof voordeur. Dat begrijpen wij maar al te goed. Je voordeur is toch een beetje het visitekaartje van je woning en je wilt natuurlijk dat die er altijd goed uitziet. Daarnaast is een slecht onderhouden voordeur snel een bron van tocht (dus warmteverlies).

Een kunststof voordeur is onderhoudsvriendelijk. Dus die hoef je enkel af en toe even met een sopje schoon te maken, en hij zal er weer uitzien als nieuw. Makkelijker kan het niet! Nooit meer schilderwerk, want de kleur wordt op een duurzame manier aangebracht.

Deurbeslag

Heb je een nieuwe deur, dan hoort daar natuurlijk ook nieuw deurbeslag bij. Het beslag dat wij leveren komt van een zeer goede leverancier, namelijk Roto. Roto is een gerenommeerde fabrikant van raam- en deurbeslag. Je kunt het zo veilig maken als je wilt, want wij kunnen leveren tot en met 3 sterren SKG keur. Drie sterren is het hoogst haalbare binnen de SKG certificering. Daarnaast is dit deurbeslag leverbaar in allerlei kleuren en soorten.

Montage van kunststof voordeur in Groningen

Als wij jouw nieuwe voordeur mogen leveren dan monteren we hem ook graag voor je. We zullen hierbij eerst het oude (houten) kozijn verwijderen indien nodig. Er wordt dan een nieuw kozijn geplaatst waar de nieuwe deur in komt te hangen. Na montage van kozijn en deur ruimen wij alles op en zorgen voor de afvoer van het afval. Alles wat overblijft is een schitterende nieuwe voordeur. Precies naar jouw zin!

TIP: Wij leveren ook kunststof kozijnen in Groningen en kunnen je daarmee ook van dienst zijn!

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Het Kozijnenhuis is een betrouwbare partner. Wij leveren en monteren onze kunststof voordeuren in Groningen met 15 jaar garantie. We werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers zodat wij een eerlijke prijs kunnen aanbieden, waarbij we niet hoeven in te leveren op kwaliteit. Bij ons geldt afspraak is afspraak, we komen dan ook altijd onze afspraken na.  Wij leveren kunststof deuren en kozijnen van Schüco, dat is een Duitse leverancier met jaren voorsprong. Deze deuren zijn niet de goedkoopste maar wel de allerbeste. Hierdoor zullen wij nooit de allerlaagste prijs kunnen aanbieden, maar volgens onze visie gaat kwaliteit boven prijs. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. Maak eens een afspraak met onze adviseur, dan vertellen we er graag meer over!