Kunststof kozijn

Kunststof kozijnen voor een tussenwoning

Ben jij opzoek naar kunststof kozijnen voor een tussenwoning? Dan ben je bij het Kozijnenhuis aan het juiste adres! Wij hebben al veel tussenwoningen voorzien van kunststof kozijnen en helpen jou er ook graag mee.

Kies de kozijnen die bij jou passen

Kunststof kozijnen

Aluminium kozijnen

Meer informatie

Wil jij meer weten over onze kunststof kozijnen? Bekijk dan onze pagina met meer informatie.

Naar kunststof kozijnen
Kunststof kozijn

Kozijnen advies op maat?

Wil jij gratis advies aan huis? Eén van onze adviseurs komt graag vrijblijvend bij je langs om jouw mogelijkheden in kaart te brengen.

Adviesgesprek aanvragen Budgetplanner online

Prijzen kunststof kozijnen tussenwoning

Hoeveel kost het om jouw tussenwoning van kunststof kozijnen te voorzien? Gemiddeld kost dit tussen de 12.000 Euro en 15.000 Euro. Dit is inclusief inmeten, montage en afvoer van afval. Dat is nog niet heel duidelijk, maar veel hangt af van jouw situatie, en de wensen die jij hebt. Voor een tussenwoning kun je namelijk veel verschillende opties kiezen voor kunststof kozijnen. Denk aan soorten beglazing, het profiel van de kozijnen, de afwerking en de opties voor ventilatieroosters, lekdorpels en horren.

Montage van kunststof kozijnen in een tussenwoning

Je bent vast benieuwd hoe lang het duurt om de nieuwe kozijnen in jouw tussenwoning te monteren. Goed nieuws, want doorgaans lukt dat binnen 1 á 2 dagen, afhankelijk van hoeveel ramen je hebt. Heb je ook een schuifpui? Dan moet je hier gemiddeld een dag extra voor rekenen. 

Kwaliteit van nieuwe kozijnen en ramen

Je wilt natuurlijk lang kunnen genieten van jouw nieuwe kozijnen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om uitsluitend kwaliteitsmaterialen te gebruiken. Hierdoor kunnen wij niet de allergoedkoopste offerte uitbrengen, maar we weten wel zeker dat jij jouw nieuwe kozijnen heel lang kunt blijven behouden. Kunststof is immers gemaakt om lang mee te gaan.

Kozijnen van een lagere kwaliteit kunnen soms geel-achtig worden. Ze isoleren minder goed en het hang- en sluitwerk is sneller versleten. Dat soort zaken vinden wij echt jammer en daarom leveren wij enkel Schuco kozijnen en Roto hang- en sluitwerk. Zo ben jij verzekerd van jarenlang plezier en kunnen wij trots zijn op onze producten.

Offerte kunststof kozijnen tussenwoning

Wil je exact weten wat de kosten zijn van kunststof kozijnen voor jouw tussenwoning? Dan komen we graag bij jou langs om gratis en vrijblijvend een offerte uit te brengen. Neem contact met ons op en dan maken we een afspraak hiervoor.Tussenwoning voorzien van kunststof kozijnen 

Hoe gaan we te werk? We leggen het uit in enkele simpele stappen.

  1. Inventarisatie. We komen gratis bij je langs voor een inventarisatie van de situatie, het doornemen van jullie wensen en het berekenen van een scherpe offerte.
  2. Inmeten. Is de offerte akkoord? Dan meten wij de nieuwe kozijnen in. Dit komt heel precies, want de maten die we opnemen sturen wij naar de kozijnenfabriek. Daar worden jouw nieuwe kozijnen precies op maat gemaakt.
  3. Plaatsing. Zodra de kozijnen uit de fabriek komen, maken we een afspraak voor het leveren en monteren van jouw kozijnen. Hier hoef jij zelf niets voor te doen. Alles dat nodig is regelen wij. 
  4. Afvoer van afval. Aan het eind van de montage voeren wij alle afvalmaterialen af naar de stort. We laten een nette en opgeruimde werkplaats achter.
  5. Tevreden? Als alles klaar is willen wij natuurlijk weten of jij tevreden bent. 

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Het Kozijnenhuis is een betrouwbare partner. Wij leveren onze kunststof kozijnen in het Noorden van Nederland met 15 jaar garantie. We werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers zodat wij een eerlijke prijs kunnen aanbieden, waarbij we niet hoeven in te leveren op kwaliteit. Bij ons geldt afspraak is afspraak, we komen dan ook altijd onze afspraken na.

Onze kunststof kozijnen zijn van het merk Schüco. Dat is een Duitse leverancier met jaren voorsprong in kunststof deuren en kozijnen. Dit zijn niet de allergoedkoopste maar wel de allerbeste. Hierdoor zullen wij niet altijd de allerlaagste prijs kunnen aanbieden, maar volgens onze visie gaat kwaliteit boven prijs. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. Maak eens een afspraak met onze adviseur, dan vertellen we er graag meer over!

Ons werkgebied

Wij werken in de Noordelijke provincies van Nederland. Dit zijn Groningen, Friesland en Drenthe. Wij komen onder andere in Groningen, Winschoten, Drachten, Hoogezand, Leek, Stadskanaal, Veendam, Appingedam en Delfzijl.