Kunststof kozijnen voor een oud huis

Ben jij de trotse eigenaar van een oud huis en wil je daar graag kunststof kozijnen laten monteren? Het Kozijnenhuis kan dat voor jou verzorgen! Wij plaatsen vaker kunststof kozijnen in oudere woningen en hebben dan ook veel ervaring.

Kies de kozijnen die bij jou passen

Kunststof kozijnen

Aluminium kozijnen

Meer informatie

Wil jij meer weten over onze kunststof kozijnen? Bekijk dan onze pagina met meer informatie.

Naar kunststof kozijnen

Kozijnen advies op maat?

Wil jij gratis advies aan huis? Eén van onze adviseurs komt graag vrijblijvend bij je langs om jouw mogelijkheden in kaart te brengen.

Adviesgesprek aanvragen Direct offerte aanvragen

Kunststof kozijnen monteren in een oud huis

De energierekening loopt op. Je wilt hierop besparen. Hoe doe je dat? Eén van de eerste zaken die je moet aanpakken is isolatie. Kunststof kozijnen monteren in een oud huis levert je veel voordelen op. Het is een belangrijke stap in het verduurzamen van je woning. En je kunt er jaarlijks veel geld door besparen. Samen met isolatie in de spouwmuur kun je met goede kozijnen en moderne beglazing veel gas besparen. Het is dus een interessante optie!

Montage van kunststof kozijnen in een oude woning

De montage is pas de laatste stap in het hele proces. Belangrijk is dat de woning geschikt moet zijn voor het vervangen van de houten kozijnen door kunststof. Tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunnen wij dat samen met jou bekijken. Gelukkig zijn de meeste woningen hiervoor geschikt en komt het bijna nooit voor dat het niet mogelijk is om over te stappen op kunststof kozijnen. Tijdens de montage verwijderen we eerst de oude kozijnen en daarna plaatsen we het nieuwe kozijn terug. De nieuwe kozijnen worden in onze fabriek precies op maat gemaakt zodat ze perfect op de plek van het oude kozijn passen. 

Voordelen van kunststof kozijnen in een oud huis:

  • Je hoeft niet meer te schilderen
  • Moderne kunststof kozijnen kunnen goed tegen zonlicht en verkleuren niet
  • Je verliest minder warmte in de winter, waardoor je stookkosten bespaart. Als je nu houten kozijnen met enkelglas hebt dan zijn de nieuwe kozijnen binnen no-time terugverdiend!
  • Je oude huis stijgt in waarde door de plaatsing van kunststof kozijnen

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Het Kozijnenhuis is een betrouwbare partner. Wij leveren onze kunststof kozijnen in het Noorden van Nederland met 15 jaar garantie. We werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers zodat wij een eerlijke prijs kunnen aanbieden, waarbij we niet hoeven in te leveren op kwaliteit. Bij ons geldt afspraak is afspraak, we komen dan ook altijd onze afspraken na.

Onze kunststof kozijnen zijn van het merk Schüco. Dat is een Duitse leverancier met jaren voorsprong in kunststof deuren en kozijnen. Dit zijn niet de allergoedkoopste maar wel de allerbeste. Hierdoor zullen wij niet altijd de allerlaagste prijs kunnen aanbieden, maar volgens onze visie gaat kwaliteit boven prijs. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. Maak eens een afspraak met onze adviseur, dan vertellen we er graag meer over!

Ons werkgebied

Wij werken in de Noordelijke provincies van Nederland. Dit zijn Groningen, Friesland en Drenthe. Wij komen onder andere in Groningen, Winschoten, Drachten, Hoogezand, Leek, Stadskanaal, Veendam, Appingedam en Delfzijl.