Kunststof kozijn

Kunststof kozijnen Winschoten

Woon jij in (de omgeving van) Winschoten en ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier voor kunststof kozijnen? Dan is het Kozijnenhuis jou graag van dienst! Wij leveren kunststof kozijnen in Winschoten en omgeving en willen jou graag helpen om je woning te voorzien van hoogwaardige kozijnen.

Kies de kozijnen die bij jou passen

Kunststof kozijnen

Aluminium kozijnen

Meer informatie

Wil jij meer weten over onze kunststof kozijnen? Bekijk dan onze pagina met meer informatie.

Naar kunststof kozijnen
Kunststof kozijn

Kozijnen advies op maat?

Wil jij gratis advies aan huis? Eén van onze adviseur komt graag vrijblijvend bij je langs om jouw mogelijkheden in kaart te brengen.

Adviesgesprek aanvragen Budgetplanner online

Zit er subsidie op kunststof kozijnen in Winschoten?

Ja! Inwoners van de gemeente Oldambt, waar Winschoten ook onder valt, komen in aanmerking voor subsidie als zij minimaal twee isolerende maatregelen nemen. Hierover kunnen we je meer vertellen als we voor een gratis adviesgesprek bij je langs komen. Je kunt zelf ook meer informatie vinden op de website van RVO waar uitgelegd wordt waar je dan aan moet voldoen.

Verschillende redenen om te kiezen voor kunststof kozijnen

Er is niet één specifieke reden om wel of niet voor kunststof kozijnen te kiezen. De verschillende voordelen komen voort uit onder andere de besparing op de stookkosten, betere isolatie, verhoging van de waarde van je woning en natuurlijk het verminderen van tijd en geld dat nodig is om houten kozijnen te onderhouden. Kunststof hoeft immers nooit geschilderd te worden.

Besparen op de stookkosten

Zoals in heel Nederland geldt ook voor Winschoten dat de gasrekening steeds hoger wordt. De huidige gasprijzen zorgen ervoor dat isoleren sneller lonend is geworden. Kunststof kozijnen met HR++ beglazing zullen er voor zorgen dat je veel geld kunt besparen op de energierekening. Dit komt omdat zowel de kozijnen als de beglazing minder warmte afgeven aan de buitenlucht. Je houdt de warmte dus beter in huis.

Ons werkgebied

Wij werken in de Noordelijke provincies van Nederland. Dit zijn Groningen, Friesland en Drenthe. Wij komen onder andere in Groningen, Winschoten, Drachten, HoogezandLeekStadskanaalVeendamAppingedam en Delfzijl.

Waardevermeerdering door kunststof kozijnen

Huizen worden meer waard wanneer zij voorzien zijn van kunststof kozijnen. Als je hierin investeert zul je altijd een deel van dat geld terugverdienen bij de verkoop van je woning. Kopers vinden het prettig als huizen goed zijn onderhouden, en aan kunststof heb je immers geen onderhoud dus daar scoor je altijd mee.

Minimaal onderhoud

Kunststof kozijnen, maar ook kunststof deuren en kunststof gevelbekleding, hebben weinig onderhoud nodig. Schilderen is verleden tijd. Om het netjes te houden is het aan te raden om af en toe even met een sopje de kunststof delen te reinigen, zodat spinnenwebben en opgewaaid zand verwijderd worden. Men combineert dit vaak met het zemen van de ramen.

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Het Kozijnenhuis is een betrouwbare partner. Wij leveren en monteren onze kunststof kozijnen in Winschoten met 15 jaar garantie. We werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers zodat wij een eerlijke prijs kunnen aanbieden, waarbij we niet hoeven in te leveren op kwaliteit. Bij ons geldt afspraak is afspraak, we komen dan ook altijd onze afspraken na.
Onze kunststof kozijnen zijn van het merk Schüco. Dat is een Duitse leverancier met jaren voorsprong in kunststof deuren en kozijnen. Dit zijn niet de allergoedkoopste maar wel de allerbeste. Hierdoor zullen wij niet altijd de allerlaagste prijs kunnen aanbieden, maar volgens onze visie gaat kwaliteit boven prijs. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. Maak eens een afspraak met onze adviseur, dan vertellen we er graag meer over!