Kunststof kozijn

Aluminium kozijnen Friesland

Ben jij op zoek naar aluminium kozijnen en woonachtig in Friesland? Zoek dan niet verder, het Kozijnenhuis levert én monteert aluminium kozijnen in heel Friesland!

Wij zijn dagelijks aan het werk om mensen blij te maken met nieuwe aluminium kozijnen en vertellen je er graag meer over.

Kies de kozijnen die bij jou passen

Kunststof kozijnen

Aluminium kozijnen

Meer informatie

Wil jij meer weten over onze aluminium kozijnen? Bekijk dan onze pagina met meer informatie.

Naar aluminium kozijnen
Kunststof kozijn

Kozijnen advies op maat?

Wil jij gratis advies aan huis? Eén van onze adviseur komt graag vrijblijvend bij je langs om jouw mogelijkheden in kaart te brengen.

Adviesgesprek aanvragen Budgetplanner online

Kies voor een moderne uitstraling

Voor veel mensen is de belangrijkste reden om voor aluminium kozijnen te kiezen, de luxe uitstraling die je ermee creëert. De strakke lijnen van de profielen komen het meest tot hun recht in een woning met een moderne stijl. Ook in kantoorgebouwen worden aluminium kozijnen veel toegepast, met in het verlengde hiervan de welbekende stalen binnendeuren.

Aluminium kozijnen bieden goede isolatie

Onze aluminium kozijnen zijn van het merk Schüco, een Duitse fabrikant van zowel kunststof als aluminium kozijnen. Deze fabrikant staat bekend om de hoge kwaliteit van producten die uit de fabriek komen. Zo ook de aluminium kozijnen.

Deze zijn opgebouwd uit sterke elementen, die steeds van isolatie voorzien worden. Zo zijn er verschillende isolerende bruggen, glassponning isolatie en dichtingen in alle aansluitende delen gemaakt. Dit garandeert een hoge isolatienorm, waarmee je jouw wooncomfort aanzienlijk kunt verbeteren.

Er zijn dikkere en dunnere kozijnen beschikbaar, in de dikste variant kan maar liefst 56 millimeter dik glas worden geplaatst. Ideaal als je triple glas wilt monteren, waarmee je niet alleen warmte, maar ook geluid beter kunt weren.

Ons werkgebied

Wij leveren zowel aluminium kozijnen als kunststof kozijnen in Noord Nederland. We hebben ook informatie voor andere plaatsen in ons werkgebied:

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Het Kozijnenhuis is een betrouwbare partner. Wij leveren en monteren onze aluminium kozijnen in Friesland met maximaal 15 jaar garantie. We werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers zodat wij een eerlijke prijs kunnen aanbieden, waarbij we niet hoeven in te leveren op kwaliteit. Bij ons geldt afspraak is afspraak, we komen dan ook altijd onze afspraken na. 

Onze kozijnen zijn van het merk Schüco. Dat is een Duitse leverancier met jaren voorsprong in moderne kozijnen. Dit zijn niet de allergoedkoopste maar wel de allerbeste. Hierdoor zullen wij nooit de allerlaagste prijs kunnen aanbieden, maar volgens onze visie gaat kwaliteit boven prijs. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. Maak eens een afspraak met onze adviseur, dan vertellen we er graag meer over!

Subsidie op aluminium kozijnen in Friesland

Inwoners van Friesland kunnen in aanmerking komen voor subsidie. Je moet dan wel je woning verduurzamen, en dus een betere isolatiewaarde hebben na montage van de nieuwe kozijnen en beglazing.

Vergeet daarom niet te onderzoeken voor welke subsidies jij in aanmerking kunt komen. Er is een algemene, landelijke subsidieregeling, kijk hiervoor op  de website van rvo.

Daarnaast is er vaak nog een aanvullende, gemeentelijke regeling. Informeer hiernaar bij jouw gemeente. Voor het aanvragen van subsidies ben je als huiseigenaar zelf verantwoordelijk. Wij kunnen je wel helpen aan enkele van de benodigde stukken die je moet indienen. Denk hierbij aan facturen of offertes.