Kunststof kozijn

Aluminium kozijnen Groningen

Ben jij op zoek naar aluminium kozijnen in Groningen? Zoek dan niet verder, het Kozijnenhuis levert aluminium kozijnen in heel Groningen! Wij zijn dagelijks op pad om mensen blij te maken met nieuwe aluminium kozijnen. We vertellen je er graag meer over.Kies de kozijnen die bij jou passen

Kunststof kozijnen

Aluminium kozijnen

Meer informatie

Wil jij meer weten over onze aluminium kozijnen? Bekijk dan onze pagina met meer informatie.

Naar aluminium kozijnen
Kunststof kozijn

Kozijnen advies op maat?

Wil jij gratis advies aan huis? Eén van onze adviseur komt graag vrijblijvend bij je langs om jouw mogelijkheden in kaart te brengen.

Adviesgesprek aanvragen Budgetplanner online

Waarom kiezen voor aluminium kozijnen?

De meeste mensen die voor aluminium kozijnen kiezen, doen dat in de eerste plaats vanwege de schitterende uitstraling. De luxe uitstraling die je van aluminium kozijnen krijgt, haal je niet met kunststof of hout. 

Daarnaast zorgen moderne aluminium kozijnen ook voor goede isolatie. Je kunt hierin glas plaatsen tot wel 56mm dik! Zelfs triple glas hoeft dus geen enkel probleem te vormen.

Verder zijn onze aluminium kozijnen voorzien van een sterke poedercoating. Dit is een verflaag die zo sterk is, dat het zeer goed bestand is tegen weersinvloeden en UV straling. Oerdegelijk én gemaakt om vele jaren zonder onderhoud te genieten van mooie kozijnen.

Aluminium kozijnen met goede isolatie

De aluminium kozijnen zijn van het merk Schüco, een Duitse fabrikant van zowel kunststof als aluminium kozijnen. Deze fabrikant staat bekend om de hoge kwaliteit van producten die uit de fabriek komen. Zo ook de aluminium kozijnen.

Deze zijn opgebouwd uit sterke elementen, die steeds van isolatie voorzien worden. Zo zijn er verschillende isolerende bruggen, glassponning isolatie en dichtingen in alle aansluitende delen gemaakt. Dit garandeert een hoge isolatienorm, waarmee je jouw wooncomfort aanzienlijk kunt verbeteren.

Er zijn dikkere en dunnere kozijnen beschikbaar, in de dikste variant kan maar liefst 56 millimeter dik glas worden geplaatst. Ideaal als je triple glas wilt monteren, waarmee je niet alleen warmte, maar ook geluid beter kunt weren.

Aluminium kozijnen monteren in heel Groningen

Het Kozijnenhuis is actief in heel Groningen. Wij plaatsen dagelijks zowel kunststof kozijnen als aluminium kozijnen in Groningen en omstreken. We hebben reeds vele tevreden klanten geholpen aan nieuwe kozijnen. Op de pagina Projecten kun je een deel van ons gerealiseerde werk terugvinden.

Subsidie op aluminium kozijnen in Groningen

Vergeet niet dat de overheid verduurzaming stimuleert. Vergeet daarom niet te onderzoeken voor welke subsidies jij in aanmerking kunt komen. Er is een algemene, landelijke subsidieregeling, kijk hiervoor op  de website van rvo.

Daarnaast is er nog een regeling die voortkomt uit de mijnbouwschade/gaswinning, die onder de naam ‘Nij Begun’ nog extra geld kan opleveren. Voor subsidieaanvragen ben je als huiseigenaar zelf verantwoordelijk. Wij kunnen je helpen met enkele van de benodigde stukken die je moet indienen. Denk hierbij aan facturen of offertes.

Hoe gaat de montage in zijn werk?

Dat wordt ons vaak gevraagd. We leggen het graag uit!

In het voortraject kun je rekenen op ons advies en een eerlijke offerte. Nadat deze akkoord is, bestellen wij de materialen volgens nauwkeurige maatvoering. Zodra deze geleverd zijn, kunnen wij aan de slag. Hiervoor maken wij afspraken met elkaar, zodat we niet ineens onverwacht voor de deur staan.

Tijdens de werkzaamheden verwijderen we de oude kozijnen en beglazing. Dit wordt afgevoerd en gerecycled in de milieustraat. We monteren de nieuwe kozijnen en de nieuwe beglazing. Vervolgens komt de afwerking aan bod. Als de werkzaamheden klaar zijn, bekijken we samen of alles naar wens is verlopen. Tevreden? Dan vertrekken wij weer!

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Het Kozijnenhuis is een betrouwbare partner. Wij leveren en monteren onze aluminium kozijnen in Groningen met maximaal 15 jaar garantie. We werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers zodat wij een eerlijke prijs kunnen aanbieden, waarbij we niet hoeven in te leveren op kwaliteit. Bij ons geldt afspraak is afspraak, we komen dan ook altijd onze afspraken na. 

Onze kozijnen zijn van het merk Schüco. Dat is een Duitse leverancier met jaren voorsprong in moderne kozijnen. Dit zijn niet de allergoedkoopste maar wel de allerbeste. Hierdoor zullen wij nooit de allerlaagste prijs kunnen aanbieden, maar volgens onze visie gaat kwaliteit boven prijs. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. Maak eens een afspraak met onze adviseur, dan vertellen we er graag meer over!