Kunststof kozijn

Aluminium kozijnen Drenthe

Ben jij op zoek naar aluminium kozijnen in Drenthe? Dan ben je bij het Kozijnenhuis aan het juiste adres! Wij leveren en monteren onze aluminium kozijnen in heel Drenthe. 

Kies de kozijnen die bij jou passen

Kunststof kozijnen

Aluminium kozijnen

Meer informatie

Wil jij meer weten over onze aluminium kozijnen? Bekijk dan onze pagina met meer informatie.

Naar aluminium kozijnen
Kunststof kozijn

Kozijnen advies op maat?

Wil jij gratis advies aan huis? Eén van onze adviseur komt graag vrijblijvend bij je langs om jouw mogelijkheden in kaart te brengen.

Adviesgesprek aanvragen Budgetplanner online

De voordelen van aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen hebben verschillende voordelen. Allereerst zijn ze ontzettend mooi, wanneer je voor een moderne uitstraling wilt gaan. In principe zijn vrijwel alle RAL-kleuren mogelijk, zodat de kozijnen altijd goed aansluiten bij jouw woning.

Verder zijn de kozijnen oerdegelijk. Ze komen uit de fabriek van de Duitse fabrikant Schüco, die erom bekend staat om ontzettend goede kozijnen te fabriceren. De aluminium kozijnen worden door middel van poedercoating van hun kleurlaag voorzien. Deze manier van verven levert niet alleen een strak resultaat op, maar geeft ook een hele goede weerbestendigheid.

Als laatste kunnen we niet vergeten te benoemen dat kwalitatieve aluminium kozijnen i.c.m. goede beglazing kozijnen, natuurlijk zorgen voor goede isolatie van jouw woning. Dat is uiteraard ook erg belangrijk!

Subsidie aluminium kozijnen Drenthe

Er zijn subsidies beschikbaar voor aluminium kozijnen in Drenthe. Allereerst kun je in aanmerking komen voor de landelijke regeling Investerings Subsidie Duurzame Energie en energiebesparing. Verder zijn er in veel gemeenten ook lokale subsidies beschikbaar. Informeer in jouw gemeente of er een regeling is, en of er nog budget beschikbaar is.

Verder kun je in sommige plaatsen ook nog gebruikmaken van de regeling Nij Begun. Deze is in het leven geroepen n.a.v. de schade door gaswinning.

Laat geen geld liggen, informeer tijdig naar de voorwaarden om in aanmerking te komen voor iedere afzonderlijke subsidie. Heb je hiervoor stukken van de aannemer nodig? Dan kunnen wij zorgen dat je deze ontvangt, mits wij de klus mogen uitvoeren uiteraard.

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Het Kozijnenhuis is een betrouwbare partner. Wij leveren en monteren onze aluminium kozijnen in Drenthe met maximaal 15 jaar garantie. We werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers zodat wij een eerlijke prijs kunnen aanbieden, waarbij we niet hoeven in te leveren op kwaliteit. Bij ons geldt afspraak is afspraak, we komen dan ook altijd onze afspraken na. 

Onze kozijnen zijn van het merk Schüco. Dat is een Duitse leverancier met jaren voorsprong in moderne kozijnen. Dit zijn niet de allergoedkoopste maar wel de allerbeste. Hierdoor zullen wij nooit de allerlaagste prijs kunnen aanbieden, maar volgens onze visie gaat kwaliteit boven prijs. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. Maak eens een afspraak met onze adviseur, dan vertellen we er graag meer over!

Aluminium kozijnen laten monteren in heel Drenthe

Het Kozijnenhuis is actief in heel Drenthe. Wij plaatsen dagelijks zowel kunststof kozijnen als aluminium kozijnen in Drenthe en omstreken. We hebben reeds vele tevreden klanten geholpen aan nieuwe kozijnen. Op de pagina Projecten kun je een deel van ons gerealiseerde werk terugvinden.

Het monteren van nieuwe aluminium kozijnen verloopt vrij eenvoudig. Zodra de fabriek ons laat weten dat jouw nieuwe kozijnen klaar zijn, plannen we samen met jou een datum waarop ons werk zal beginnen. We verwijderen de oude kozijnen (indien aanwezig) en we voeren alle afval netjes af. We monteren de nieuwe kozijnen, plaatsen vervolgens de nieuwe beglazing en daarna verzorgen we de afwerking. Zodra jij tevreden bent, ronden wij de klus af.

Ons werkgebied

Wij leveren zowel aluminium kozijnen als kunststof kozijnen in Noord Nederland. We hebben ook informatie voor andere plaatsen in ons werkgebied: