Hefschuifpui naar tuin

Hefschuifpui

Ben jij opzoek naar een hefschuifpui voor jouw woning? Dan kan het Kozijnhuis jou perfect verder helpen. Wij adviseren je graag bij jouw nieuwbouw- of renovatieproject!

Hefschuifpui met handvat

Voordelen van een hefschuifpui

Een hefschuifpui is in vele opzichten een slimmere keuze dan een kiepschuifpui. Een hefschuifpui is veel slijtvaster, heeft minder onderhoud nodig en kan een grotere lengte overbruggen.
Slijtvast: Dit type schuifpui is erg slijtvast. Doordat de schuifpui niet constant op de rails staat met zijn geleide wieltjes, blijft de rails langer intact. Hierdoor heb je geen omkijken naar onderhoud aan dit systeem!
Weinig onderhoud: Omdat onze hefschuifpuien altijd uit kunststof of uit aluminium gemaakt worden hebben deze -behalve af en toe reinigen- geen ondehoud nodig. Dat is gemakkelijk!
Grote lengte overbruggen: Een hefschuifpui kan tot ongeveer 6,40 meter overbruggen. Dat is een veel grotere lengte dan een kiepschuifpui. En zo krijg je een prachtig uitzicht op jouw tuin.

Adviesgesprek aanvragen Budgetplanner online

Hefschuifpui prijzen

De prijs van een nieuwe hefschuifpui is niet eenvoudig te zeggen. Die hangt namelijk af van verschillende factoren, zoals de te overbruggen lengte, het type materiaal en beglazing en de verdere wensen rondom de afwerking. Wil je een scherpe offerte, plan dan een gratis adviesgesprek met één van onze adviseurs. Wij komen graag kosteloos en vrijblijvend langs om jou te adviseren en een offerte uit te brengen. Zonder verdere verplichtingen.

Onderhoud aan een hefschuifpui

Zoals eerder genoemd, heeft een hefschuifpui zeer weinig onderhoud nodig. Het enige dat je af en toe moet doen is het lappen van de ramen. De kozijnen en rails reinig je eenvoudig met een emmer lauwwarm water en een zachte spons. Gebruik nooit een schuurspons, want daarmee krijg je krassen in het kunststof of aluminium!

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Kozijnenhuis is een betrouwbare partner. Wij leveren en monteren onze schuifpuien met 15 jaar garantie. We werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers zodat wij een eerlijke prijs kunnen aanbieden, waarbij we niet hoeven in te leveren op kwaliteit. Bij ons geldt afspraak is afspraak, we komen dan ook altijd onze afspraken na.
Onze kozijnen, deuren en schuifpuien zijn van het merk Schüco, dat is een Duitse leverancier met jaren voorsprong. Deze deuren zijn niet de goedkoopste maar wel de allerbeste. Hierdoor zullen wij nooit de allerlaagste prijs kunnen aanbieden, maar volgens onze visie gaat kwaliteit boven prijs. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. Maak eens een afspraak met onze adviseur, dan vertellen we er graag meer over!