Kiepschuifpui naar tuin

Kiepschuifpui

Zoek jij een nieuwe kiepschuifpui voor jouw woning? Dan ben je bij het Kozijnenhuis aan het juiste adres! Wij zijn specialist in schuifpui systemen, en helpen je graag bij de perfecte kiepschuifpui voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject!

Kiepschuifpui

Wat is een kiepschuifpui?

Een kiepschuifpui is een kleine schuifpui, die zowel geheel kan openschuiven, alsook naar binnen kan kiepen. Zoals een kiepraam. Dit is vaak handig voor kleinere ruimtes. Een kiepschuifpui kan slechts een beperkte lengte overbruggen dus dit type schuifpui is niet geschikt om bijvoorbeeld in een 5 meter brede woonkamer te plaatsen.
Een kiepschuifpui wordt vaak gebruikt als toegang naar een balkon. Je kunt dan vanuit je kamer naar het balkon lopen, maar je kunt hem ook in de kiepstand zetten om alleen te ventileren.

Kiepschuifpui aanvragen

Voordelen van een schuifpui

De voornaamste reden om voor een schuifpui te kiezen is nog altijd de grote hoeveelheid extra licht dat je naar binnen haalt. Je hebt dan als het ware een glazen wand, dus het donker is gauw uit de kamer verdreven. Daarnaast kunnen veel mensen er ook erg van genieten als ze binnen zitten, maar toch uitzicht hebben op hun tuin of balkon. Geef toe, het is toch heel aangenaam om warm binnen te zitten en toch al te kunnen genieten van de bloembollen die al staan te bloeien buiten?

Drie beschikbare railsystemen
Bij het samenstellen van jouw kiepschuifpui kun je de keuze maken uit drie soorten railssystemen.
1. Monorail systeem: Dit is geschikt bij vaste beglazing met een bewegende vleugel
2. Duorail systeem: Bij dit type is het mogelijk om beide vleugels te laten bewegen
3. Triple rail systeem: In dit laatste geval kun je zelfs een extra schuivende vleugel laten monteren.

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Het Kozijnenhuis is een betrouwbare partner. Wij leveren en monteren onze schuifpuien met 10 jaar garantie. We werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers zodat wij een eerlijke prijs kunnen aanbieden, waarbij we niet hoeven in te leveren op kwaliteit. Bij ons geldt afspraak is afspraak, we komen dan ook altijd onze afspraken na.
Onze schuifpuien zijn van het merk Schüco. Dat is een Duitse leverancier met jaren voorsprong in deuren en kozijnen. Deze schuifpuien zijn niet de allergoedkoopste maar wel de allerbeste. Hierdoor zullen wij nooit de allerlaagste prijs kunnen aanbieden, maar volgens onze visie gaat kwaliteit boven prijs. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. Maak eens een afspraak met onze adviseur, dan vertellen we er graag meer over!