Kunststof kozijnen afwerking binnenshuis

afwerking kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen afwerking binnenshuis

Kies je voor kunststof kozijnen, dan zijn er verschillende manieren om deze af te werken aan de binnenkant. Aan de buitenkant kun je weinig afwerken, het nieuwe kozijn komt immers op de plek van het oude kozijn. Iedere aannemer zal dit ook op zijn eigen manier doen, maar de wens van iedere huiseigenaar is natuurlijk een super strakke afwerking binnenshuis.

Nette afwerking is bij ons de standaard

Eigenlijk verwacht iedereen dat de afwerking binnenshuis netjes is. Maar niet iedere leverancier zal de afwerking op deze manier verzorgen. Wat verstaan we eigenlijk onder nette afwerking?

Netjes wil voor ons zeggen dat het er top uitziet, lang meegaat en vooral bijdraagt aan een nette uitstraling van het totaalplaatje aan de binnenkant. Bij ons kun je rekenen op mooie, gelamineerde, onderhoudsvrije mdf-profielen binnenshuis. We zorgen ervoor dat de afwerking naadloos aansluit rond het nieuwe kozijn en de muur. Met name Schüco is een fabrikant die de kozijnen al voorbereidt op een mooie afwerking. Dat doen zij door in de kozijnen een uitsparing aan te brengen waar de afwerkprofielen in gemonteerd worden. Goed om te weten: wij werken altijd met Schüco kozijnen, dus je bent verzekerd van een mooie afwerking!

 

Hieronder enkele foto’s van de afwerking zoals wij die achterlaten.

kozijnen afwerking

kunststof kozijnen afwerking in huis

 

Specificaties van onze afwerking van kunststof kozijnen binnen

De afwerking moet mooi zijn. Daar zorgen wij voor. Onze monteurs werken met hoge kwaliteit afwerkprofielen. We noemen dit ook dagkantafwerking. Een moeilijk woord, maar het betekent: de afwerking rondom de kozijnen aan de binnenzijde. Je mag rekenen op:

 

  • Watervaste verlijming
  • Altijd uitgevoerd in RAL kleuren
  • Vochtwerend MDF
profielen afwerking
Profielen voor de afwerking van kunststof kozijnen

 

 

 

Kleurgebruik

Doorgaans kiest men ervoor om de afwerking in dezelfde kleur te doen als de kozijnen. Dit geeft een rustig beeld en het zorgt ervoor dat het geheel mooi op elkaar aansluit.  RAL 9010 en RAL 9001 zijn niet voor niets de meest gekozen kleuren. Indien gewenst zijn andere RAL kleuren ook mogelijk.