Achterdeur laten vervangen

Bij het vervangen van jouw achterdeur wil je kunnen rekenen op een betrouwbare partner met verstand van zaken. Het Kozijnenhuis heeft een ruime ervaring met het vervangen van deuren en helpt jou graag bij deze klus.

Achterdeur

Nieuwe achterdeur is onderhoudsarm

Moderne deuren zijn gemaakt van kunststof of van aluminium. Die achterdeuren hebben weinig onderhoud nodig. Schilderwerk is echt verleden tijd. Het enige dat je af en toe even moet doen is het schoonmaken van de deur en het kozijn. Dat doe je gemakkelijk met een zachte doek of spons (geen schuurspons!) en een emmertje lauwwarm water. Je maakt de deur en het kozijn even schoon en het ziet er direct weer uit als nieuw! Makkelijker wordt het niet.

Adviesgesprek aanvragen Budgetplanner online

Begin met een goed advies

Het vervangen van een achterdeur is voor de meeste mensen geen alledaagse aangelegenheid. De beste tip die we kunnen geven is om te beginnen met een adviesgesprek. Dat bieden wij overigens kosteloos aan. Met een goede adviseur kun je samen overleggen wat jullie wensen zijn en welke mogelijkheden er zijn in kunststof of aluminium deuren. Een adviseur weet alles van isolatiewaarden tot inbraakpreventie. Bovendien kun je dan een goede inschatting krijgen van de te verwachten kosten.

Nieuwe achterdeur laten monteren

Als wij jouw nieuwe achterdeur mogen leveren dan zorgen we ook dat die netjes gemonteerd wordt. We zullen hierbij eerst het oude (houten) kozijn verwijderen indien nodig. Er wordt dan een nieuw kozijn geplaatst waar de nieuwe deur in komt te hangen. Dit kozijn is gemaakt van hetzelfde materiaal als de deur (kunststof of aluminium). Na het plaatsen van het kozijn hangen we hier de deur in. We stellen het geheel goed af en dan zit de klus erop. Alle afval nemen we mee, dus jij hoeft er zelf niets meer aan te doen.

Nieuw deurbeslag

Wij hebben een ruime keuze aan mogelijkheden als het gaat om deurbeslag. Het type deurklink en de mate van inbraakwerendheid is hierbij volledig naar eigen wens in te richten. We leveren desgewenst de maximale 3 sterren van het SKG keurmerk.

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Het Kozijnenhuis is een betrouwbare partner. Wij leveren onze deuren met 15 jaar garantie. We werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers zodat wij een eerlijke prijs kunnen aanbieden, waarbij we niet hoeven in te leveren op kwaliteit. Bij ons geldt afspraak is afspraak, we komen dan ook altijd onze afspraken na.
Onze deuren en kozijnen zijn van het merk Schüco, dat is een Duitse leverancier met jaren voorsprong. Deze deuren zijn niet de goedkoopste maar wel de allerbeste. Hierdoor zullen wij niet altijd de allerlaagste prijs kunnen aanbieden, maar volgens onze visie gaat kwaliteit boven prijs. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. Maak eens een afspraak met onze adviseur, dan vertellen we er graag meer over!