Montagepartners

Wij regelen het werk en jij kunt aan de slag!

Wij werken graag met (zzp) kozijnenmonteurs en bouwbedrijven die ruime ervaring hebben met de montage van kozijnen. Je dient volledig zelfstandig te kunnen werken. Groei met ons mee en meld je aan voor meer informatie.

De zekerheden van onze montagepartners:

Altijd werk beschikbaar – Jij krijg extra opdrachten, zonder dat je daarvoor zelf hoeft te investeren in tijd of reclame. 

Flexibel  –  De opdrachten kunnen ruim in de toekomst ingepland worden zodat het altijd goed valt te combineren met je eigen opdrachten

Geen tijdrovende offertes – Je komt pas in actie wanneer de klant al akkoord is. Wij nemen het papierwerk voor uit handen dus meer facturabele uren voor jou.

Uitstekende vergoedingen:

✅ Uitstekende vergoedingen
✅ €0,30 k/m vergoeding
✅ Betaling binnen 7 dagen

Direct informatie aanvragen

Hoe werkt het:

Wanneer wij een montageaanvraag ontvangen sturen alle benodigde gegevens naar jou door zodat je een helder beeld kunt vormen van de opdracht. De montagekosten gaan altijd in overleg. Wanneer de klant akkoord gaat kan er gemonteerd worden op een voor jou handig moment. 

Spreekt onze efficiënte werkwijze je aan? Vul dan direct het onderstaande informatieformulier in voor vrijblijvend overleg onder het genot van een kop koffie.

Met vriendelijke groet,

Team Kozijnenhuis

Vrijblijvend meer informatie ontvangen?