Kunststof kozijn

Kunststof kozijnen met deur

Ben jij opzoek naar kunststof kozijnen met deur? Wij leveren de beste kunststof kozijnen met de mooiste deuren. Welkom bij dé specialist van het Noorden!

Kies de kozijnen die bij jou passen

Kunststof kozijnen

Aluminium kozijnen

Meer informatie

Wil jij meer weten over onze kunststof kozijnen? Bekijk dan onze pagina met meer informatie.

Naar kunststof kozijnen
Kunststof kozijn

Kozijnen advies op maat?

Wil jij gratis advies aan huis? Eén van onze adviseur komt graag vrijblijvend bij je langs om jouw mogelijkheden in kaart te brengen.

Adviesgesprek aanvragen Budgetplanner online

Kunststof deuren: de voordelen

Een kunststof deur of voordeur plaats je om verschillende redenen. Het zorgt voor een betere isolatie, en je hoeft weinig onderhoud uit te voeren. 

De isolatie die verbetert ten opzichte van een houten deur heeft te maken met de constructie van de deur. En vergeet natuurlijk de beglazing niet. Die is ook helemaal bij de tijd en voldoet aan de tegenwoordige isolatiewaarde.

Dan het onderhoud. Een houten deur moet regelmatig geschilderd worden. Dat doe je zodat vocht niet in het hout kan trekken. Kunststof daarentegen hoef je niet te schilderen. Dat gaat jarenlang mee en als je het af en toe schoonmaakt met een beetje water en een doekje ziet het er altijd uit als nieuw.

Ga voor maximale veiligheid

Wanneer je een kozijn met deur gaat vervangen is het goed om stil te staan bij de veiligheid van jouw woning. Deuren, zeker op de begane grond, zijn nog altijd de meest gekozen manier om in te breken. Wil je maximale veiligheid? Kies dan voor deurbeslag dat 3 sterren SKG gekeurd is. Dat is de hoogst mogelijke veiligheidsnorm die er momenteel is. Dit beslag voldoet aan hoge eisen en betere inbraakwering is er niet. Het geeft een hoog gevoel van veiligheid en biedt de beste bescherming tegen inbraak. Misschien klinkt het cliché maar is het wel echt waar: voorkomen is nog altijd beter dan genezen. 

In de video kun je zien hoe gemakkelijk een deur open te breken is, wanneer deze niet is voorzien van kerntrekbeveiliging. Goed om te weten: al onze deuren worden standaard geleverd met driepuntssluiting en kerntrekbeveiliging. Wat er in de video te zien is, kan dus niet gebeuren met de deuren die je bij het Kozijnenhuis koopt.


Hoe gaat de vervanging van het kozijn en de deur in zijn werk?

Vooropgesteld: jij hoeft je nergens druk over te maken. Als je besluit dat het Kozijnenhuis voor jou de vervanging mag uitvoeren, zorgen wij dat alles geregeld wordt. 

We beginnen met een adviesgesprek. Dit is kosteloos. Soms kan dit telefonisch, soms komen we hiervoor bij jou thuis. We kijken dan samen naar jouw wensen en het budget. Je krijgt van ons een offerte en zodra deze akkoord bevonden is gaan wij direct aan de slag. Eerst moeten we de exacte maten weten van het nieuwe kozijn dat geplaatst wordt. Wij komen dit bij jou inmeten. Vervolgens bestellen wij het kozijn, de deur, de beglazing en eventuele accessoires bij de verschillende leveranciers. Zodra we een indicatie van de levertijd hebben laten we dit weten. Wanneer de leveranciers de materialen bij ons hebben geleverd komen wij voor de montage. Het oude kozijn wordt eruit gebroken en het nieuwe wordt gemonteerd. Alle onderdelen worden vervolgens in het kozijn geplaatst. We sluiten de dag af door alle afval mee te nemen, de bouwplaats schoon op te leveren en samen met jou kijken we of alles naar tevredenheid is uitgevoerd.

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Het Kozijnenhuis is een betrouwbare partner. Wij leveren en monteren onze kunststof kozijnen en deuren met 15 jaar garantie. We werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers zodat wij een eerlijke prijs kunnen aanbieden, waarbij we niet hoeven in te leveren op kwaliteit. Bij ons geldt afspraak is afspraak, we komen dan ook altijd onze afspraken na. 

Onze kunststof kozijnen zijn van het merk Schüco. Dat is een Duitse leverancier met jaren voorsprong in kunststof deuren en kozijnen. Dit zijn niet de allergoedkoopste maar wel de allerbeste. Hierdoor zullen wij nooit de allerlaagste prijs kunnen aanbieden, maar volgens onze visie gaat kwaliteit boven prijs. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. Maak eens een afspraak met onze adviseur, dan vertellen we er graag meer over!