dakramen groningen

Dakramen Groningen

Ben jij opzoek naar dakramen in Groningen? Wij leveren dakramen met montage in heel Groningen en omstreken!

velux dakraam

Voordelen van een dakraam

  • Geen vergunning benodigd (tenzij monumentaal gebouw)
  • Veel lichtinval
  • Voordelige aanpassing vergeleken met de kosten van een dakkapel
  • Minimaal 10 jaar garantie
  • De constructie van de woning wordt niet gewijzigd
  • Luxe en comfort beschikbaar indien gewenst
Offerte aanvragen

Dakraam montage in Groningen

Wil je graag meer licht op de zolder? Heb je een slaapkamer waar je wilt ventileren? Dan is een dakraam de perfecte oplossing! Misschien heb je al een dakraam dat vervangen moet worden. Ook daar kunnen wij voor zorgen. Wij monteren dakramen in heel Groningen.

Dakramen monteren gebeurt door een stukje van het dak uit te zagen. In het gat dat ontstaat wordt het dakraam gemonteerd. Je kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen en twee merken: Velux en Roto.

Velux dakraam 

Wil je een Velux dakraam laten plaatsen in Groningen? Dan is het Kozijnenhuis dé specialist! Voor een Velux dakraam zijn vele accessoires leverbaar, zoals horren, rolgordijnen en afstandsbedieningen. 

Roto dakraam

Ben je opzoek naar een Roto dakraam in Groningen? Ook met dit merk kunnen wij bij jou thuis plaatsen. Roto heeft veel standaardmaten leverbaar en ook hier zijn verschillende accessoires bij te verkrijgen.

Advies aan huis

Wij bieden, indien gewenst, gratis advies aan huis voor jouw nieuwe dakvenster. We kunnen samen bekijken wat wenselijk is, maar vooral ook wat mogelijk is. Zit je straks goed met de lichtinval, hoe is de ventilatie in de ruimte, is het esthetisch verantwoord. Op dat soort vragen kun je gratis antwoord krijgen. 

We kunnen je tijdens een gratis adviesgesprek ook meer vertellen over de mogelijkheden die je hebt bij de plaatsing van een dakraam. Zo kun je meer informatie krijgen over de verschillende soorten zonwering en bijvoorbeeld een hor.

Garantie op een dakraam

Laat je een dakraam monteren in Groningen, dan wil je er zeker van zijn dat je ook achteraf service krijgt. Wij zijn in Groningen gevestigd, dus mocht er iets aan de hand zijn dan kunnen wij je ook snel helpen. De garantietermijn is minimaal 10 jaar op onze dakramen. Onze adviseur kan je hier meer over vertellen. Ook in de offerte wordt dit altijd benoemd.Dakraam vervangen

Heb je nu al een dakraam, maar is die aan vervanging toe? Ook daarmee kunnen wij je van dienst zijn. We zorgen vooraf dat we alle maten goed opmeten. Op de dag van plaatsing gaan we zorgvuldig te werk en vervangen we vakkundig het raam. Alle afval ruimen we weer netjes op. Het vervangen van een dakraam kunnen we doorgaans in één dag.

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Het Kozijnenhuis is een betrouwbare partner. Wij leveren en monteren onze dakramen in Groningen met minimaal 10 jaar garantie. We werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers zodat wij een eerlijke prijs kunnen aanbieden, waarbij we niet hoeven in te leveren op kwaliteit. Bij ons geldt afspraak is afspraak, we komen dan ook altijd onze afspraken na. 

Onze dakramen zijn van de merken Velux of Roto. Dat zijn fabrikanten met bewezen kwaliteit door de lange ervaring die zij hebben. Dit zijn niet de allergoedkoopste maar wel de allerbeste. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. Maak eens een afspraak met onze adviseur, dan vertellen we er graag meer over!

velux dakraam groningen
Velux dakramen inclusief montage