Screens Groningen

Is jouw woning toe aan nieuwe screens en woon je in Groningen of omstreken? Dan kan het Kozijnenhuis jou perfect verder helpen! Wij leveren en monteren screens in heel Groningen en omstreken.

Kies de zonwering die bij jou past

Rolluiken

Screens

Meer informatie

Wil jij meer weten over screens in Groningen? Bekijk dan onze pagina met meer informatie.

contact opnemen

Advies op maat voor screens in Groningen

Wil jij gratis advies aan huis? Eén van onze adviseurs komt graag vrijblijvend bij je langs om jouw mogelijkheden in kaart te brengen.

Adviesgesprek aanvragen Direct offerte aanvragen

Screens als alternatief voor rolluiken

Zoek je in Groningen een goede zonwering maar wil (of kun) je geen rolluiken plaatsen, dan zijn screens een goed alternatief. Ze zijn een stuk eleganter dan rolluiken maar screens houden iets minder warmte binnen. Screens zijn als het ware doeken die je voor de ramen kunt laten zakken. Deze houden direct zonlicht buiten het huis. Je kunt nog wel naar buiten kijken, al is het alsof je door een geblindeerd raam kijkt.
Screens worden op bijna dezelfde manier gemonteerd als rolluiken. Een kleinere kast hangt boven het raam aan de buitenzijde van de woning. Daarin rol je de screens op wanneer je deze ophaalt. Twee slanke profielen begeleiden de screens naar beneden wanneer je ze laat zakken. Daarmee zijn de twee grootste voordelen van screens ook aangemerkt: ze zijn eleganter dan rolluiken én je kunt nog naar buiten kijken.

Screens kopen in Groningen

Woon je in Groningen, dan wil je natuurlijk graag een lokale leverancier voor jouw screens vinden. Het Kozijnenhuis in Groningen levert screens in alle soorten en maten. Onze ervaren monteurs zijn dagelijks op pad naar onze klanten om ze van mooie kozijnen en zonwering te voorzien. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan eens contact op. We vertellen je graag wat er zoal mogelijk is en horen graag wat jouw wensen zijn.  Samen kiezen we dan de beste én de mooiste oplossing voor jouw woning.

Screens vervangen in Groningen

Heb je op dit moment al screens en wil je die laten vervangen? Ook dat kan. Wij kunnen zorgen voor de levering van nieuwe screens, we verwijderen de oude en monteren de nieuwe voor je. Het afval ruimen we voor je op. Zo heb jij zelf nergens omkijken naar!

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Het Kozijnenhuis in Groningen is een betrouwbare partner voor alles wat met kozijnen, deuren en zonwering te maken heeft. Wij bieden goede garanties, uitstekende levertijden en leveren uitsluitend producten van de allerbeste kwaliteit. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op, en wij helpen je graag bij het kiezen van jouw nieuwe screens of andere zonwering.