Rolluiken Groningen

Wil jij rolluiken laten monteren in Groningen? Het Kozijnenhuis is dé specialist! Wij leveren en monteren rolluiken in heel Groningen en omstreken.

Kies de zonwering die bij jou past

Rolluiken

Screens

Meer informatie

Wil jij meer weten over rolluiken in Groningen? Bekijk dan onze pagina met meer informatie.

contact opnemen

Advies op maat voor rolluiken in Groningen

Wil jij gratis advies aan huis? Eén van onze adviseurs komt graag vrijblijvend bij je langs om jouw mogelijkheden in kaart te brengen.

Adviesgesprek aanvragen Direct offerte aanvragen

Rolluiken kopen in Groningen

De beste zonwering bereik je met rolluiken. Dit zijn oprolbare kunststof of aluminium vlakken die het gehele raam kunnen afdekken van zonlicht. Het zonlicht (en daarmee de warmte) houd je daarmee buiten de woning. Sommige mensen denken dat het helpt om de gordijnen dicht te doen, maar de warmte komt dan alsnog naar binnen. Rolluiken bestaan uit een kast waar het luik in opgerold wordt. Deze kast bevindt zich aan de buitenzijde boven het raam. Twee profielen, die naast het kozijn gemonteerd worden, begeleiden het rolluik naar beneden wanneer je het laat zakken. Aan de binnenzijde van de woning wordt een klein kastje naast het raam gemonteerd waar de band in komt waarmee je het rolluik ophaalt of laat zakken.

Rolluiken met motor

Heb je een groot raam, dan komt daar een groot rolluik voor. Soms leidt dat er toe dat het rolluik nogal zwaar is om zelf met de hand op te rollen. In dat geval kun je kiezen voor een motor. Er wordt dan een motor gemonteerd aan het rolluik, zodat je met een schakelaar het rolluik elektrisch kunt laten zakken en kunt ophalen. Dat levert veel gemak op en bovendien is dat voor het rolluik zelf ook gunstig.

Rolluiken laten monteren in Groningen

Als je dat wilt monteren wij jouw nieuwe rolluiken graag voor je. Onze ervaren vakmensen zijn dagelijks op pad om voor onze klanten de mooiste producten te monteren. Wil je liever zelf aan de slag, dan is dat natuurlijk ook prima. Het monteren van rolluiken is een secuur karwei, maar als je zelf handig bent is het een klus die voor de gemiddelde doe-het-zelver goed te doen is. Het rolluik wordt op maat geleverd. Je dient de kast boven het raam te monteren en de geleiders aan beide kanten van het raam. Via de muur komt er een optrekkoord naar binnen, en die wordt in een oprolkast aan de muur gemonteerd.

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Het Kozijnenhuis in Groningen is een betrouwbare partner voor alles wat met kozijnen, deuren en zonwering te maken heeft. Wij bieden goede garanties, uitstekende levertijden en leveren uitsluitend producten van de allerbeste kwaliteit. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op, en wij helpen je graag bij het kiezen van jouw nieuwe rolluiken of andere zonwering.