Kunststof kozijnen voor een hoekwoning

Ben jij opzoek naar kunststof kozijnen voor jouw hoekwoning? Het Kozijnenhuis is dé specialist in kunststof kozijnen en helpt jou graag verder!

Kies de kozijnen die bij jou passen

Kunststof kozijnen

Aluminium kozijnen

Meer informatie

Wil jij meer weten over onze kunststof kozijnen? Bekijk dan onze pagina met meer informatie.

Naar kunststof kozijnen

Kozijnen advies op maat?

Wil jij gratis advies aan huis? Eén van onze adviseurs komt graag vrijblijvend bij je langs om jouw mogelijkheden in kaart te brengen.

Adviesgesprek aanvragen Budgetplanner online

Hoekwoningen voorzien van kunststof kozijnen

Woon je op de hoek van een blok dan biedt dat voordelen. Je hebt maar aan één kant buren, je hebt meestal een grotere tuin en de mogelijkheden voor verbouwen zijn aanzienlijk beter. Maar het feit dat je aan één kant geen buren hebt betekent ook dat je daar meer warmte verliest. Kunststof kozijnen zijn voor een hoekwoning dan ook een hele interessante optie!

Prijzen kunststof kozijnen hoekwoning

Wat de kosten precies zullen zijn hangt sterk af van jouw wensen. Bij een eenvoudige hoekwoning met eenvoudige ramen beginnen de prijzen vanaf €7.000. Wil je graag draai- kiepramen, een schuifpui, betere beglazing, ventilatieroosters, houtlook of andere opties dan loopt de prijs op. Belangrijk is vooral dat de ramen aan jouw wensen voldoen, en dat de kwaliteit hoog is. Dat garandeert jarenlang plezier van jouw nieuwe kozijnen.

Stappenplan hoekwoning voorzien van kunststof kozijnen 

Hoe gaan we te werk? We leggen het uit in enkele simpele stappen.

  1. Inventarisatie. We komen gratis bij je langs voor een inventarisatie van de situatie, het doornemen van jullie wensen en het berekenen van een scherpe offerte.
  2. Inmeten. Is de offerte akkoord? Dan meten wij de nieuwe kozijnen in. Dit komt heel precies, want de maten die we opnemen sturen wij naar de kozijnenfabriek. Daar worden jouw nieuwe kozijnen precies op maat gemaakt.
  3. Plaatsing. Zodra de kozijnen uit de fabriek komen, maken we een afspraak voor het leveren en monteren van jouw kozijnen. Hier hoef jij zelf niets voor te doen. Alles dat nodig is regelen wij. 
  4. Afvoer van afval. Aan het eind van de montage voeren wij alle afvalmaterialen af naar de stort. We laten een nette en opgeruimde werkplaats achter.
  5. Tevreden? Als alles klaar is willen wij natuurlijk weten of jij tevreden bent.

Kunststof kozijnen onderhouden

Het onderhoud van jouw nieuwe kozijnen vergt heel weinig onderhoud. Je kunt de kozijnen mooi houden door ze af en toe met een natte doek even af te nemen. Dan is het stof en zijn de spinnenwebben weg zodat jouw kozijnen er weer mooi uitzien. Meer hoef je er niet aan te doen. Bij een hoekwoning heb je wat meer ramen en zul je dus iets langer bezig zijn met het schoonmaken van de kozijnen.

Offerte opvragen kunststof kozijnen hoekwoning

Wij komen graag bij je langs om een offerte uit te brengen. Dat doen we gratis en vrijblijvend. Je hoeft alleen maar even contact met ons op te nemen. Dan maken we een afspraak bij jou thuis zodat we samen jouw wensen kunnen doornemen en de situatie bekijken. Daarna kunnen we een scherpe offerte uitbrengen.

Waarom kiezen voor het Kozijnenhuis?

Het Kozijnenhuis is een betrouwbare partner. Wij leveren onze kunststof kozijnen in het Noorden van Nederland met 15 jaar garantie. We werken uitsluitend met vooraanstaande leveranciers zodat wij een eerlijke prijs kunnen aanbieden, waarbij we niet hoeven in te leveren op kwaliteit. Bij ons geldt afspraak is afspraak, we komen dan ook altijd onze afspraken na.

Onze kunststof kozijnen zijn van het merk Schüco. Dat is een Duitse leverancier met jaren voorsprong in kunststof deuren en kozijnen. Dit zijn niet de allergoedkoopste maar wel de allerbeste. Hierdoor zullen wij niet altijd de allerlaagste prijs kunnen aanbieden, maar volgens onze visie gaat kwaliteit boven prijs. Kwaliteit is waar het bij ons om draait. Maak eens een afspraak met onze adviseur, dan vertellen we er graag meer over!

Ons werkgebied

Wij werken in de Noordelijke provincies van Nederland. Dit zijn Groningen, Friesland en Drenthe. Wij komen onder andere in Groningen, Winschoten, Drachten, Hoogezand, Leek, Stadskanaal, Veendam, Appingedam en Delfzijl.